Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Elektrische bakfietsen

Een elektrische bakfiets kan een enorm welkome aanvulling op je dagelijks leven zijn. Ze zijn bijvoorbeeld een zegening voor ouders met jonge kinderen. Je vervoert er tot wel 4 kinderen tegelijk op een sportieve manier mee. Bij Fietsunie.nl vind je dé elektrische bakfietsen van het moment van merken als Urban Arrow, Carqon en Vogue. Je kunt eenvoudig in onze webshop jouw elektrische bakfiets kopen. Je fiets wordt compleet rijklaar geleverd en gratis bij je thuis bezorgd. Wij hebben de meeste modellen direct uit voorraad leverbaar waardoor de elektrische bakfiets binnen enkele werkdagen bij jou op de stoep kan staan.


 


Bezig met laden...

Vertrouwde kwaliteit

Bij Fietsunie.nl bieden we uitsluitend bakfietsen aan van betrouwbare kwaliteit. Daarom kiezen we voor van merken als Urban Arrow, Carqon en Vogue. Deze bakfietsen hebben zich al jaren kunnen bewijzen. In onze webshop vind je zowel de nieuwste modellen als betrouwbare classics. Denk aan de Urban Arrow Family-lijn, Carqon Cruise & Classic en bekende Vogue bakfietsen als Troy, Carry en Superior.

Welke elektrische bakfiets koop jij?

Bij de keuze voor een elektrische bakfiets zijn er verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden. Budget, bijvoorbeeld. Hoeveel wil of kun je uitgeven aan een elektrische bakfiets? Sorteer ons aanbod eenvoudig op prijs om te kijken wat er zoal binnen je budget past. Een andere factor is het doel waarvoor je de elektrische bakfiets gaat kopen. Veel bakfietsen zijn speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen. Bij deze fietsen staat de capaciteit in aantal te vervoeren kinderen aangeduid. Er zijn ook modellen die juist voor bezorgdiensten en fietskoeriers zijn ontwikkeld. Weer andere modellen zijn multifunctioneel en kunnen zowel kinderen als boodschappen of zware goederen vervoeren. Houd dus goed je doelen voor ogen bij het kopen van een elektrische bakfiets.

Je eigen bakfiets elektrisch maken

Het kan natuurlijk zijn dat je al in het bezit bent van een niet-elektrische bakfiets. Eentje die je al tijden trouwe dienst bewijst en nog jaren mee kan gaan. Maar ja, dat zware trappen, daar ben je wel een keer klaar mee. Bij Fietsunie.nl hebben we de oplossing: speciale ombouwsets voor bakfietsen, waarmee je je huidige bakfiets elektrisch maakt. Zo kun je op je vertrouwde bakfiets blijven fietsen, maar dan nu mét trapondersteuning. Bovendien bespaar je met een ombouwset honderden euro’s of meer ten opzichte van een nieuwe elektrische bakfiets.

Nu een elektrische bakfiets kopen

De webshop van Fietsunie is 24-7 geopend. Je kunt dus op ieder moment een elektrische bakfiets kopen. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of heb je vragen over je bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Welkom bij Fietsunie, jouw E-bike specialist voor elektrische bakfietsen en meer!