Start met typen om te zoeken

Cargo bakfietsen

Steeds meer ondernemers kiezen voor een cargo bakfiets en daarom zien we deze steeds vaker in ons straatbeeld. Een cargo bakfiets is ideaal voor bedrijven die producten of diensten leveren in of buiten de stad. Door het ruime aanbod is er meer dan voldoende keuze in het type fiets en de grootte en vorm van de laadbak. Vervoer je vaak grote producten? Dan is een flatbed echt ideaal. Fietsunie biedt een ruim assortiment cargo bakfietsen en helpt de ondernemer hiermee om groener te kunnen transporteren.

Lees verder
Sluiten
7 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Elektrische cargo bakfietsen

Ben je een ondernemer en wil je jouw bedrijf gaan verduurzamen? Dan is het misschien tijd om te kijken of je de bedrijfswagen kunt vervangen voor een elektrische cargo bakfiets. Zeker wanneer je voornamelijk je producten of dienst binnen de stadsgrenzen vervoert, kun je met een cargo bakfiets jouw bedrijf groener maken. Met een elektrische cargo bakfiets heb je de ruimte voor al je spullen en het gemak en snelheid van een elektrische fiets. Via alle fietsroutes ben jij snel bij je volgende klant. Bij Fietsunie hebben we een ruime keuze aan elektrische bakfietsen met cargo optie. Zo kun je kiezen voor een cargo bakfiets met of zonder laadbak.

Duurzaam ondernemen met een transport bakfiets

Een elektrische transport bakfiets is 100% uitstootvrij, dat maakt hem ontzettend duurzaam. Bovendien is hij in de stad sneller en efficiënter dan een bestelbus, waardoor de transport bakfiets ten opzichte van bestelbussen de betere logistieke optie is. Met de elektrische cargo bakfiets kun je kortere routes nemen en kom je dichter bij je klant of afleverpunt. Zo kun je bijvoorbeeld meer pakketten in een uur bezorgen dan wanneer je gebruikmaakt van een bestelbus. Een ander prettig voordeel van de elektrische cargo bakfiets: je werknemers blijven in beweging en voelen zich fitter.

De Carqon Flatbed is een stoere alleskunner

In ons assortiment hebben we cargo bakfietsen van Carqon en Urban Arrow. Carqon biedt de optie van een Flatbed bakfiets. Hierbij zit er geen bak op de bakfiets en heb je dus een transport bakfiets die je naar eigen wens kunt gebruiken en invullen. Dit type cargo bike is dus ideaal voor het vervoeren van zeer grote pakketten. Je zet jouw goederen makkelijk vast door middel van 3M Antislip Tape, stevige bevestigingssleuven, sterke haken en een railsysteem. Naast Carqon hebben we ook een ruime keuze uit Urban Arrow Cargo bikes.

Urban Arrow Cargo Line

De Urban Arrow Cargo Line is de veelzijdige bakfiets voor ondernemers in de stad. Het is een slimme investering gemaakt voor lang en frequent gebruik. Bij deze elektrische cargo bakfiets kun je zelf kiezen of je hem met of zonder bak wilt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld je eigen pakketdienst, dan kun je zo veel pakketjes stapelen als je maar wilt. Help je met pechhulp in de stad; dan kun je in een aluminium bak al jouw gereedschap bergen.

De Enviolo versnelling maakt het mogelijk om traploos te schakelen naar jouw favoriete stand. Met de Rohloff versnelling heb je keuze uit versnellingsstanden waarbij de Rohloff uitblinkt in de stapjes die dichter bij elkaar liggen. Hierdoor heb je meer versnellingskeuzes met de Rohloff in vergelijking met de Enviolo versnelling.

Urban Arrow Shorty is ideaal voor in de binnenstad

De Urban Arrow Shorty is de compacte alleskunner van Urban Arrow. De box kun je voor alles gebruiken: je kunt je kind, hond of spullen er gemakkelijk in meenemen waar je maar naartoe wilt. De bak van de Shorty is gemaakt van EPP-bak (Geëxpandeerd Polypropyleen) en oogt compact maar biedt verrassend veel ruimte. Met de extra verdieping die bij de Short wordt geleverd, kun je je bagage boven elkaar plaatsen. De optionele afsluitbare deksel maakt deze fiets ook mogelijk voor bezorgdiensten; warme of koude maaltijden maken voor deze bakfiets niet uit.

Urban Arrow Tender; de echte krachtpatser

De Urban Arrow Tender is de echte krachtpatser van de elektrische cargo bakfietsen. Sterk, zwaar en toch ook weer makkelijk te besturen door de krachtige ondersteuning. Met zijn drie wielen kan hij tot 300 kg gewicht aan of 2500 liter volume. De Tender is er in drie verschillende types: Tender 1000 (274 cm), Tender 1500 (294 cm) en Tender 2500 (360 cm). Op deze manier is er voor elke behoefte een geschikte cargo bakfiets. Het frame van deze stoere cargo bike is speciaal ontworpen voor een grote cargo bak of coolbox. Zo zijn er verschillende opties mogelijk om de Tender aan te passen aan jouw bedrijf.