Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Ombouwset elektrische fiets

Bent u op zoek naar een ombouwset om een elektrische fiets te maken van uw bestaande fiets? Fietsunie heeft haar eigen merk hoogwaardige E-drive ombouwsets. Wij hebben meerdere oplossingen voor u zoals voorwielmotor sets, middenmotor sets en achterwiel motor sets.

Krachtige accu's bij elke ombouwset

Daarnaast hebben wij de keuze uit 36V 10,5Ah, 13Ah en 20Ah Li-Ion accu's. Met deze accu's zijn onze ombouwsets goed voor een minimale actieradius van 80 tot 180 km. Alle motoren zijn voorzien van een vrijloop zodat deze geen weerstand geven wanneer deze niet is ingeschakeld, u fietst dus net zo licht als voorheen.

De E-drive ombouwsets passen vrijwel op iedere fiets. En voor ieder budget hebben wij een pakket samengesteld die van uw bestaande fiets een echte elektrische fiets maakt. Ttwijfelt u om uw fiets zelf om te bouwen? Neem dan gerust contact met ons op, wij doen dit namelijk ook graag voor u.Ombouwsets uit voorraad leverbaar

Alle ombouwsets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Ombouwset online bestellen en thuis bezorgd

Voor de bezorging van al onze producten maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Omdat wij goede afspraken hebben kunnen maken zijn de bezorgtarieven erg gunstig geprijsd voor u als klant.

Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Alle gegevens die u invult worden versleuteld gecommuniceerd.

Vragen over ombouwsets?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over ombouwsets om uw bestaande fiets elektrisch te maken of heeft u andere specifieke vragen? Wij helpen u graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen al een reactie van ons terug.