Start met typen om te zoeken

Ombouwsets

Ben je op zoek naar een ombouwset om een elektrische fiets te maken van je bestaande fiets? Fietsunie heeft het hoogwaardige merk E-Drive opgezet. Met een E-Drive ombouwset maak jij je eigen vertrouwde fiets eenvoudig elektrisch. Het assortiment bestaat uit voorwiel-, midden- en achterwielmotorsets. Ook voor driewielers, handbikes, bakfietsen en tandems zijn er ombouwsets verkrijgbaar. Ga jij ook voor meer comfort en gemak tijdens jouw favoriete fietstochtjes? Kies dan voor een E-Drive ombouwset.

Lees verder
Sluiten
45 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons

Voor 23:59 besteld, levertijd van 1 à 2 werkdagen

Klantenservice 6 dagen per week bereikbaar

Stel gemakkelijk je eigen ombouwset samen!

Wij maken jouw eigen fiets elektrisch!

Voor 23:59 besteld, levertijd van 1 à 2 werkdagen

Klantenservice 6 dagen per week bereikbaar

Stel gemakkelijk je eigen ombouwset samen!

Wij maken jouw eigen fiets elektrisch!

Kan mijn huidige fiets elektrisch worden gemaakt?

De E-Drive ombouwsets passen vrijwel op iedere fiets. En voor ieder budget hebben wij een pakket samengesteld die van jouw bestaande fiets een echte elektrische fiets maakt. Twijfel je of het jou lukt om jouw fiets zelf om te bouwen? Geen probleem, want onze vakkundige monteurs nemen deze klus graag van je over. Met onze haal- en brengservice heb je er helemaal geen omkijken naar. Wij halen jouw fiets bij je op en je krijgt hem als elektrische fiets terug. Ideaal toch? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het ombouwen van jouw fiets.

Krachtige accu's bij elke ombouwset

Wanneer je kiest voor een elektrische fiets wil je de maximale afstand uit je accu kunnen halen. Daarom bieden wij jou een ruime keuze uit 36V 10,5Ah, 13Ah, 17Ah en 20Ah Li-Ion accu's. Met deze accu's zijn onze ombouwsets goed voor een minimale actieradius van 80 tot 180 km. Alle motoren zijn voorzien van een vrijloop zodat deze geen weerstand geven wanneer deze niet is ingeschakeld, je fietst dus net zo licht als voorheen.

Ombouwsets uit voorraad leverbaar

Alle ombouwsets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Ombouwset online bestellen en thuisbezorgd

Voor de bezorging van al onze producten maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Omdat wij goede afspraken hebben kunnen maken zijn de bezorgtarieven erg gunstig geprijsd voor jou als klant.

Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. Je kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Alle gegevens die je invult worden versleuteld gecommuniceerd.

Vragen over de E-Drive ombouwsets?

Heb je vragen en/of opmerkingen over de ombouwsets om jouw bestaande fiets elektrisch te maken of heb je andere specifieke vragen? Wij helpen je graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Doorgaans heb je binnen 2 werkdagen al een reactie van ons terug.