Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Ombouwset elektrische fiets

Ben je op zoek naar een ombouwset om een elektrische fiets te maken van je bestaande fiets? Fietsunie heeft haar eigen merk hoogwaardige E-drive ombouwsets. Wij hebben meerdere oplossingen voor jou zoals voorwielmotorsets, middenmotorsets en achterwielmotorsets.

Krachtige accu's bij elke ombouwset

Daarnaast hebben wij de keuze uit 36V 10,5Ah, 13Ah, 17Ah en 20Ah Li-Ion accu's. Met deze accu's zijn onze ombouwsets goed voor een minimale actieradius van 80 tot 180 km. Alle motoren zijn voorzien van een vrijloop zodat deze geen weerstand geven wanneer deze niet is ingeschakeld, je fietst dus net zo licht als voorheen.

De E-drive ombouwsets passen vrijwel op iedere fiets. En voor ieder budget hebben wij een pakket samengesteld die van jouw bestaande fiets een echte elektrische fiets maakt. Twijfel je om jouw fiets zelf om te bouwen? Neem dan gerust contact met ons op, wij doen dit namelijk ook graag voor je.Ombouwsets uit voorraad leverbaar

Alle ombouwsets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 je bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Ombouwset online bestellen en thuisbezorgd.

Voor de bezorging van al onze producten maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Omdat wij goede afspraken hebben kunnen maken zijn de bezorgtarieven erg gunstig geprijsd voor je als klant.

Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. Je kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Alle gegevens die je invult worden versleuteld gecommuniceerd.

Vragen over de ombouwsets?

Heb je vragen en/of opmerkingen over de ombouwsets om jouw bestaande fiets elektrisch te maken of heb je andere specifieke vragen? Wij helpen je graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Doorgaans heb je binnen 2 werkdagen al een reactie van ons terug.