Start met typen om te zoeken

Bakfiets.nl accessoires

Bakfietsen zijn een populaire keuze voor gezinnen en fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een handige en comfortabele manier om zich te verplaatsen. Je neemt eenvoudig je kinderen en/of goederen mee in de ruime laadbak. Bakfiets.nl is al lang de vertrouwde naam als het gaat om hoogwaardige bakfietsen die praktisch, stijlvol en milieuvriendelijk zijn. Maar wat maakt je bakfiets nog beter? De accessoires van Bakfiets.nl! Of je nu je dagelijkse boodschappen doet, je kinderen naar school brengt of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht, deze accessoires maken het allemaal gemakkelijker en leuker.

Lees verder
Sluiten
6 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Waarom een Bakfiets.nl regentent een goed idee is

Als je in het bezit bent van een elektrische bakfiets van Bakfiets.nl, wil je natuurlijk dat jouw kinderen in alle weersomstandigheden comfortabel en droog kunnen zitten. Dat is waar de Bakfiets.nl regententen van pas komen. Deze Bakfiets.nl regentent zorgt ervoor dat jouw kinderen droog blijven tijdens de rit. De zijkanten van de regentent zijn volledig oprolbaar, waardoor je kinderen gemakkelijk in en uit kunnen stappen. Voor alle modellen bakfietsen van Bakfiets.nl zijn regententen verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit verschillende varianten. De regententen zijn eenvoudig te installeren en kennen een lange levensduur.

De laadbak schoon en droog houden?

Een afdekzeil voor de laadbak van een bakfiets is een handige accessoire waarmee je de inhoud van je laadbak beschermt tegen regen, wind, sneeuw en vuil. Bakfiets.nl biedt hoogwaardige afdekzeilen voor hun cargo bikes, zodat goederen veilig en droog blijven tijdens het transport. Deze handige accessoire bevestig je eenvoudig over de bak, waardoor de bak schoon blijft. Het afdekzeil is verkrijgbaar voor de Bakfiets.nl E-CargoBikes short en long en de E-CargoTrikes narrow en wide.

Neem veilig je baby of peuter mee

Het meenemen van een baby of peuter in een Bakfiets.nl bakfiets is een populaire en veilige manier om je kinderen te vervoeren. Wanneer je een baby wilt vervoeren is het raadzaam om deze in je eigen Maxi-Cosi te plaatsen. Bakfiets.nl heeft de ‘Baby veilig mee adapter’ ontwikkeld, waarmee je de Maxi-Cosi veilig op het bankje in de bakfiets plaatst. Tevens is de Babymee easy beschikbaar. Hiermee bevestig je de Maxi-Cosi op de bodem van de bak. Is jouw kindje al iets groter? Dan kun je gebruikmaken van de Melia peuterschaal. Deze bevestig je met een bevestigingsset op het bankje in de bakfiets.

Bakfiets accessoires voor extra comfort en gemak

Bakfiets.nl heeft vele soorten accessoires ontwikkeld waardoor het gebruik van de bakfiets nog leuker en comfortabeler wordt. Denk aan een extra opbergvak onder het bankje, comfortabele zitkussens, een vloermat, een neksteun en een zonnetent. Staat jouw bakfiets vaak buiten en wil je deze beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden? Dan is de Bakfiets.nl beschermhoes dé ideale accessoire voor jou. De all-over cover past compleet over de bakfiets heen, ook wanneer de regentent is bevestigd.

Neem je hond veilig mee met de Bakfiets.nl Cargobike Long hondenbench

Ben jij in het bezit van de Bakfiets.nl Cargobike Long bakfiets en ga je graag met jouw trouwe viervoeter op pad? Dan is de hondenbench een mooie optie voor jullie. De bench is volledig gemaakt van aluminium en zorgt ervoor dat jouw hond niet uit de bak kan springen tijdens de rit. Je bevestigt de bench eenvoudig op de bak met de vier meegeleverde schroeven en bouten .

Bij Fietsunie bestel je eenvoudig Bakfiets.nl onderdelen

Heb jij een Bakfiets.nl elektrische bakfiets en wil je graag losse onderdelen bestellen? Heb je bijvoorbeeld nieuwe verlichting, handvatten of pedalen nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen vele onderdelen op aanvraag bestellen.