Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Jouw fiets laten ombouwen door onze monteurs? Vraag een inbouw offerte aan

Wij kunnen een ombouwset ook voor je inbouwen vanaf €100. De totale kosten hangen af van de verschilende mogelijkheden. Als je de gegevens aan de rechterzijde zo compleet mogelijk invult, zullen wij voor jou een offerte op maat maken. Als je onze offerte goedgekeurd hebt, maken we met jou een afspraak om de set bij ons in te laten bouwen.

Wij bieden vier ombouwopties aan:

Optie 1: 
Luxe met e-bike beugeltjes €100
Optie 2: Exclusief met e-bike beugeltjes en wiel omspaken naar eigen velg €160
Optie 3: Luxe, inclusief haal & brengservice via transporteur: €225
Optie 4: 
Luxe, inclusief omspaken naar eigen velg en haal & brengservice via transporteur: €285

Woon je verder dan 65 km van Fietsunie, dan bieden wij je de 1-dags ombouwservice aan. Dit betekent dat je de fiets 's morgens tussen 9.00 en 9.30 brengt, jouw fiets dezelfde dag weer klaar is. Over het algemeen duurt de ombouw 4 á 5 uur.

Kies je echter voor de exclusieve ombouw dan kan dit helaas niet in 1 dag worden uitgevoerd.

E-Bike store & werkplaats

Bij Fietsunie kun je ook terecht voor al jouw onderhoudswerkzaamheden aan jouw fiets. Zo hoef je niet weer naar een andere fietsenwinkel. Wij werken in onze E-bike store met Bovag werkplaatstarieven.

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies