Start met typen om te zoeken

Trackers

Heb jij een prachtige bakfiets of ben je de trotse eigenaar van een kostbare elektrische fiets en ben je bang voor diefstal? Met een GPS tracker traceer je 24/7 waar je fiets is. In de Zeker!-app van Fris Secured zie je realtime waar en de fiets zich bevindt. De Fris Secured Smart Tracker is een betrouwbare tracker en kan ook worden gebruikt bij andere vervoersmiddelen. Denk aan bijvoorbeeld een auto, scooter, tractor, aanhanger of caravan. De Fris Smart Tracker is erkend door verzekeraars en zorgt mede door de terughaalservice voor een optimale diefstalbeveiliging.

Lees verder
Sluiten
2 resultaten

Fris Secured Smart Trackers

De Fris Smart Tracker zorgt voor een optimale diefstalbeveiliging door de unieke bewegingsmelder, die andere GPS zenders niet hebben, is jouw gestolen fiets/ voertuig real time te volgen en terug te vinden, binnen én buiten. Komt jouw fiets in beweging zonder jouw medeweten? Dan krijg je via de app een alarmsignaal. Door direct op de melding te reageren in de Zeker!-app komt het lokale opsporingsteam van Fris direct in actie. Het team lokaliseert jouw voertuig tot op de meter nauwkeurig en brengt deze gratis terug op iedere gewenste locatie in Nederland*

* Uitgezonderd: teruggevonden eigendommen die door de politie in beslag zijn genomen voor nader onderzoek, of door de gemeente zijn verwijderd en op een gemeentelijk AFAC-depot staan.

Smart Tracker monteren

Het monteren van de Smart Tracker is erg eenvoudig. Door middel van 2 componenten lijm plak je de tracker op het frame van je fiets. Heb je een bakfiets? Dan kun je de Smart Tracker op meerdere plaatsen bevestigen. Het beste is om voor een plek te kiezen die niet direct zichtbaar is.

Wil je de Smart Tracker door Fietsunie laten monteren? Dan betaal je € 17,49 montagekosten.

Fris Secured abonnement

Naast de eenmalige aanschaf van de tracker sluit je bij Fris Secured een abonnement af, waardoor je 24/7 gebruik kunt maken van hun diensten:

  • toegang tot de Zeker!-app
  • 24/7 realtime live locatie van jouw fiets
  • de beste terugvindgarantie
  • gratis bezorgservice na diefstal

Fris doet er immers alles aan om jouw gestolen fiets weer netjes bij jou thuis af te leveren. Het voordeligste abonnement kost € 5,55 per maand en de kortste abonnementsduur is 12 maanden. 

Korting op je fietsverzekering

Steeds meer verzekeraars bieden een korting op hun fietsverzekering wanneer de verzekerde fiets is uitgerust met een Track & Trace zender van Fris Nederland. Het risico op diefstalschade wordt immers beperkt omdat het Track & Trace systeem precies weet waar jouw fiets is. In ruim 77% van de gevallen kan een gestolen fiets worden teruggevonden. Wil je meer weten over de geldende korting op jouw verzekeringspolis? Neem dan contact op met jouw verzekeraar voor de voorwaarden.