Start met typen om te zoeken

Ombouwset Handbike

Fietsunie is ook gespecialiseerd in elektrische ondersteuning voor speciale fietsen. Zo vind je bij ons ook een E-Drive set voor handbikes. Wij hebben zelf een manier bedacht om bijna elke handbike om te bouwen naar een elektrische handbike. Heb je zelf een handbike en zou je deze graag elektrisch willen maken? Bekijk dan de E-Drive handbike ombouwset.

Lees verder
Sluiten
1 resultaten

Handbike voorzien van elektrische ondersteuning?

Op de productdetailpagina leggen wij je exact uit waar de set uit bestaat en kies je geheel zelf welke velgmaat, velgkleur en batterijkeuze je wenst. Mocht je toch nog specifieke vragen hebben of wil je vrijblijvend advies over de ombouwset voor handbikes dan kun je ons altijd bellen. Wij staan je graag te woord en zorgen ervoor dat jouw keuze nog makkelijker wordt.

Voordelen van een ombouwset voor een handbike

Een E-Drive ombouwset voor jouw handbike kent enkele aangename voordelen:

  • Ombouwsets zijn toepasbaar op vrijwel elke handbike
  • Altijd een specialist van Fietsunie die je kan helpen bij het monteren van de ombouwset
  • Je bepaalt zelf wat voor remsysteem je wilt gebruiken (rollerbrake, velgrem, schrijfrem of trommelrem)
  • Je hebt de keuze uit vier verschillende soorten accu's voor de handbike

De ombouwsets voor handbikes die je op Fietsunie.nl vindt zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van handbike ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor handbikes zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur jouw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet je bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment.