Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Fietsenwinkel Emmen

Bent u op zoeken naar een fietsenwinkel in Emmen? Maak dan kennis met Fietsunie.nl. Naast onze webshop, met een ruime keuze aan ombouwsets om van uw bestaande fiets een elektrische fiets te maken, ebikes en uiteenlopende onderdelen, hebben we ook een grote showroom in het centrum van Emmen.

Fietsenwinkel met ruime voorraad

Hoe fijn is dat! Veel van onze producten zijn bij ons gewoon uit voorraad leverbaar. Dit komt omdat we zowel nationaal als internationaal verkopen met onze webshop. We willen onze klanten zo goed en snel mogelijk kunnen bedienen. Een ruim aanbod dat op voorraad is helpt ons daar bij.

Specialisten aanwezig in onze fietsenwinkel

Ons team verkopers en monteurs zijn allen gespecialiseerd is elektrische fietsen (e-bikes) en onderdelen van ombouwsets die u kunt gebruiken om van uw bestaande fiets een elektrische fiets te maken. De fietsenwinkel in Emmen is voorzien van een ruime open werkplek waar wij u altijd kunnen helpen met reperaties en/of het monteren van ombouwsets.

Onze winkel is zeer goed te bereiken. Wij zijn gevestigd in het centrum van Emmen (vlak bij de bekende dierentuin Wildlands). En indien u komt met een elektrische auto, dan kunt u deze gratis bij ons weer opladen.
  Fietsunie.nl     20-12-2018 17:54     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Herman Last -  02-06-2020

Afgelopen week mijn Colnago racefiets om laten bouwen door Marcel van Fietsunie Emmen. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop mijn fiets is omgebouwd en de geboden service! Voor een ieder die moeite heeft om in een groep mee te komen is dit een perfecte oplossing. Ik beveel dit bedrijf aan om de professionele manier van ombouwen en meedenken. Marcel bedankt!!!