Start met typen om te zoeken

Fietsenwinkel Emmen

Zoek je een fietsenwinkel in Emmen? Dat treft! Fietsunie.nl heeft een prachtig pand in Emmen met een professionele werkplaats en een mooi ingerichte winkelruimte vol fietsen. De fietsen die wij verkopen, repareren of onderhouden hebben alle iets bijzonders: ze zijn elektrisch! Fietsunie.nl is dan ook dé E-bikespecialist van de Benelux. Ben je van plan een E-bike te kopen, moet je elektrische fiets gerepareerd worden of is deze aan een onderhoudsbeurt toe? Onze deskundige adviseurs en fietsenmakers staan klaar om je van dienst te zijn. Kom langs bij onze fietsenwinkel in Emmen voor kwaliteit en vakmanschap in E-bikes!

Onze E-bike store

Als E-bike specialist laten wij je graag kennismaken met onze E-bike store. Zo noemen we onze fietsenwinkel in Emmen, omdat we gespecialiseerd zijn in elektrische fietsen en bestaande fietsen ombouwen naar elektrisch. In ons mooie pand in Emmen (centrum) werken wij iedere dag hard om jouw E-bikes te realiseren. De professionele fietsenmakers in onze werkplaats hebben al jaren ervaring binnen de E-bike branche en weten precies hoe zij kwaliteit en vakmanschap voor jou moeten waarborgen. Ook weten zij prima raad met niet-elektrische fietsen; ook als fanatieke zelf-trapper kun je bij Fietsunie terecht voor onderhoud en reparaties.

De grootste E-bike specialist van Nederland

Onze fietsenwinkel in Emmen is opgericht in 2008 en inmiddels staan wij bekend als echte E-bike specialist. Je kunt dus voor nieuwe E-bikes en E-bike ombouwsets bij ons terecht! Wil jij graag de stap maken om elektrisch te gaan fietsen? Dan ben je bij onze fietsenwinkel in Emmen aan het juiste adres. Fietsunie maakt het namelijk mogelijk om jouw eigen fiets elektrisch te maken. Hiervoor hoef je jouw huidige fiets niet eens aan de kant te schuiven. Ons E-drive systeem is geschikt voor elke fiets. Onze ombouwsets kun je gemakkelijk aanbrengen op jouw fiets, maar natuurlijk helpen wij jou daar ook graag mee in onze werkplaats. Wanneer onze fietsenmakers klaar zijn, fiets je fluitend op je elektrische fiets door Emmen.

Diverse merken voor jouw E-bike

Wij beschikken over een ruim assortiment met E-bikes van diverse A-merken, zoals Kalkhoff, Giant, Cortina, Urban Arrow, Carqon, Vogue bakfietsen en Huka. Kom ze gerust bekijken en uitproberen in onze fietsenwinkel in Emmen. Om jouw E-bike helemaal af te maken bieden wij ook een ruim assortiment aan E-bike accessoires die niet mogen ontbreken. In onze fietsenzaak in Emmen kunnen we je over elk merk natuurlijk meer vertellen. We beschikken over de nieuwste modellen en paradepaarden die al een tijdje meegaan. Je kunt voor alle soorten elektrische fietsen in Emmen bij ons terecht: elektrische stadsfietsen, elektrische bakfietsen, aangepaste fietsen zoals elektrische driewielers, tandems of duo-fietsen en zelfs elektrische steps.

Waarom is Fietsunie jouw fietsenwinkel in Emmen?

Als E-bike specialist staat bij ons kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Eerlijkheid en duidelijkheid vinden wij ook erg belangrijk. Alle medewerkers van onze fietsenwinkel in Emmen delen onze waarden, dus goudeerlijk advies wordt gegarandeerd. Een E-bike die bij jou past is wel zo fijn en daar steken wij dan ook graag onze handen voor uit de mouwen. Wij werken niet met kleine lettertjes, dus je hoeft je geen zorgen te maken over nare verrassingen achteraf. Wil je dat een van onze fietsenmakers in Emmen de ombouwset voor jou inbouwt? Geen probleem! Wij zijn de goedkoopste van Nederland, dus kom gerust eens langs!

Advies over E-bikes? Kom naar onze E-bike store!

Onze E-bike store en fietsenwinkel in Emmen is vijf dagen per week geopend om jou te ontvangen en je te voorzien van een mooie E-bike. Onze elektrischefietsspecialisten helpen je graag met het juist advies voor jouw E-bike. Fietsen was nog nooit zo leuk. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor alle soorten onderhoud aan jouw E-bike of gewone fiets? Kom dus gerust eens langs bij onze fietsenzaak in Emmen. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice of ons een e-mail sturen. We kijken uit naar je bericht! Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date over de wereld van E-bikes.