Gratis verzending vanaf €75,-
Dé ombouw specialist
6 dagen per week bereikbaar
Start met typen om te zoeken

Elektrische Trekking fietsen

Als je op zoek bent naar een elektrische fiets die geschikt is voor langere ritten en woon- werkverkeer, dan is een elektrische trekking fiets de perfecte keuze. Deze fietsen bieden de juiste combinatie van snelheid, comfort en wendbaarheid, waardoor je gemakkelijk grote afstanden kunt afleggen zonder je vermoeid te voelen. Maar deze fiets kan je ook gebruiken voor avontuurlijke ritten. Trekking e-bikes bieden namelijk ook extra stabiliteit en wendbaarheid op onverharde paden. Elektrische trekkingfietsen beschikken over verschillende versnellingen, waardoor je altijd de juiste snelheid kunt kiezen voor de omstandigheden waarin je fietst. Daarnaast is de fiets ook uitgerust met een krachtige elektromotor die je ondersteunt tijdens het trappen.

Lees verder
Sluiten
16 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Trekking e bike

Of je nu een ervaren avonturier bent die de uitgestrekte landschappen wil verkennen of een doorgewinterde forens die op zoek is naar een betrouwbaar vervoermiddel. Elektrische trekking fietsen, ook wel bekend als e-trekking bikes, openen een nieuwe wereld van mogelijkheden. Deze innovatieve fietsen combineren geavanceerde elektrische technologie met het robuuste ontwerp van traditionele trekkingfietsen. Deze combinatie zorgt dat ze de ideale metgezel worden voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en krachtige rijervaring. Deze krachtige rijervaring komt tot stand door de middenmotor, veelvuldig gebruikt voor trekking e bikes. Onder de beste omstandigheden kan de bijbehorende batterij ondersteuning bieden tot circa 53 km. Met het display bedien je eenvoudig de verlichting en trapondersteuning.

Van traditioneel naar elektrisch

Traditionele trekkingfietsen hebben altijd al een reputatie gehad vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Of het nu gaat om lange afstandstochten, dagelijkse woon-werkverkeer of off-road avonturen, deze fietsen bieden de stabiliteit en het comfort die nodig zijn voor uiteenlopende rijomstandigheden. Met de opkomst van elektrische fietsen, waaronder de specifieke categorie van trekking e-bikes, is het landschap van fietsen ingrijpend veranderd.

Een trekking e-bike, ook wel bekend als een e-trekking bike of e-bike trekking, voegt een elektrische aandrijving toe aan de vertrouwde trekkingfiets, waardoor de berijder kan profiteren van trapondersteuning. Dit betekent dat je niet alleen kunt vertrouwen op je eigen trapkracht, maar ook kunt genieten van de extra boost die de elektrische motor biedt. Dit opent de deur naar langere afstanden, moeiteloos klimmen en een algehele verbeterde mobiliteit, zonder concessies te doen aan de essentie van het trekkingfietsen.

Voor wie is een trekking e-bike?

Een elektrische trekking fiets voor heren of dames, wat je ook zoekt, je vindt het bij Fietsunie. Elektrische trekkingfietsen zijn geschikt voor een breed scala aan fietsers, en de veelzijdigheid van een e-trekking bike maak ze aantrekkelijk voor verschillende doeleinden:

  • Woon- werkverkeer: forenzen die dagelijks naar het werk fietsen, zullen de trapondersteuning van een e-trekking bike waarderen. Je bent snel en efficiënt op je werk, zelfs in heuvelachtig gebied.
  • Avonturiers: voor liefhebbers van off-road avonturen biedt een elektrische trekking fiets de mogelijkheid om terreinen te verkennen die anders misschien te uitdagend zijn.
  • Vakantiegangers: voor degenen die graag lange afstanden willen afleggen en nieuwe plekken willen ontdekken, biedt de trekking e-bike de mogelijkheid om verder te gaan door de elektrische ondersteuning.

Het verschil maak je met een trekking e-bike

In veel opzichten lijkt de trekkingfiets op een normale elektrische fiets, maar er zijn ook zeker kenmerken waar de trekkingfiets zich door onderscheidt. Zo is de elektrische aandrijving veelal net wat krachtiger zodat je ook in de heuvels of de bergen met gemak de top kunt behalen. De motor zorgt voor een constante en krachtige ondersteuning, ook bij tegenwind of lange afstandstochten.

Maar een krachtige motor kan niet zonder een accu die hem power geeft. Daarom zijn elektrische trekkingfietsen ontworpen met uitgebreide accucapaciteiten. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over de accu tijdens avontuurlijke trektochten. Bij het ontwerp van de e-bike is goed nagedacht over een comfortabele zithouding, ook voor de lange ritten. En over handige functies zoals bagagedragers, spatborden en een goed verlichtingssysteem.

Ontdek de wereld met een elektrische trekking fiets

Elektrische trekkingfietsen vertegenwoordigen de evolutie van traditionele trekkingfietsen, waardoor fietsers nieuwe mogelijkheden en vrijheden krijgen. Met geavanceerde technologie, krachtige motoren en een duurzaam ontwerp bieden deze fietsen een perfecte synergie tussen technologie en avontuur. Of je nu kiest voor een ontspannen rit door de stad of een epische trektocht door de natuur, een elektrische trekkingfiets opent de deur naar een opwindende en moeiteloze fietservaring. Ga op pad, ontdek de wereld en ervaar de vrijheid van elektrische trekkingfietsen.