Start met typen om te zoeken

Ombouwset Driewielers

Je hebt een driewielfiets die nog technisch in orde is maar je wilt graag elektrische ondersteuning? Inruilen is geen optie, want dan krijg je vaak slechts een fractie van de waarde terug en een nieuwe elektrische lage instap- of driewielfiets is relatief prijzig. Wat nu? Daar heeft Fietsunie een oplossing voor! Fietsunie kan jouw driewielfiets voorzien van elektrische ondersteuning. Wist je dat het zelfs voordeliger is om een driewielfiets zonder elektrische ondersteuning aan te schaffen? Doordat de prijs van onze elektrische ondersteuning voordeliger is dan een origineel systeem scheelt dit aanzienlijk in jouw portemonnee.

Lees verder
Sluiten
10 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Voordelen van een trapondersteuning voor driewielers

Het hebben van een elektrische trapondersteuning voor driewielers kent enkele aangename voordelen.

  • Ombouwsets zijn toepasbaar op vrijwel elke driewieler
  • Altijd een specialist van Fietsunie die je kan helpen bij het monteren van de ombouwset
  • Je bepaalt zelf wat voor remsysteem je wilt gebruiken (rollerbrake, velgrem, schrijfrem of trommelrem)
  • Je hebt keuze uit vier verschillende soorten accu's voor de handbike

De ombouwsets speciaal voor driewielers, die je op Fietsunie.nl vindt, zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische driewieler.

Volledig aanpasbaar

Het E-Drive systeem dat Fietsunie op jouw fiets installeert kenmerkt zich door de veelzijdigheid en het eenvoudige en gemakkelijke gebruik. De ombouwset kan volledig naar jouw wensen worden aangepast: de gewenste rijafstand (standaard 80 km op een volle accu), aan welke kant van het stuur de bediening wordt geplaatst, of je de verlichting aangesloten wenst te krijgen op het elektrisch systeem en of je gebruik wilt maken van een duimgas.

Jouw driewieler elektrisch maken is een slimme keuze

Een goede en degelijke driewielfiets ombouwen tot een elektrische driewielfiets is vaak voordeliger dan deze inruilen tegen een nieuwe. Dankzij onze uitgebreide ombouwservice is uw omgebouwde driewielfiets niet te onderscheiden van een fabrieks elektrische driewielfiets. Fietsunie kan iedere lage instap- of driewielfiets ombouwen.

Snelle levering van driewieler ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor driewielfietsen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur jouw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Op het elektrische systeem inclusief de accu ontvang je bij aflevering twee jaar garantie. Mocht er toch iets defect gaan aan jouw fiets? Dan kan Fietsunie dit direct voor je vervangen. Wij hoeven niets op te sturen naar de fabriek, alles repareren wij in eigen beheer. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit alle opties die wij aanbieden om het elektrisch systeem geheel naar jouw wensen aan te passen. Laat je gerust informeren door één van onze specialisten onder het genot van een kopje koffie. Maak direct een proefrit op een fiets met het elektrisch systeem en ervaar alle gemakken van een elektrische fiets!

Ombouwset online bestellen?

Bij Fietsunie bestel je eenvoudig een E-Drive ombouwset online. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. Je kunt jouw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.