Start met typen om te zoeken

Accu's

Ben je op zoek naar een nieuwe accu voor jouw elektrische fiets? Fietsunie biedt een ruim assortiment fietsaccu's aan. Een fietsaccu wordt ook wel een batterij voor een elektrische fiets genoemd. Wij gebruiken liever de term fietsaccu. Je hebt de keuze uit bagagedrager accu's en frame accu's. Voor de meeste elektrische fietsen hebben wij een passende accu in ons assortiment. 

Lees verder
Sluiten
53 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Accu merken voor elektrische fietsen

Bosch is één van de marktleiders op het gebied van elektrisch fietsen. Vele merken maken dan ook gebruik van het Bosch E-bike systeem. Heb jij een Kalkhoff, Urban Arrow, Carqon, Cannondale, Gazelle, Sparta of Batavus fiets? Dan is de kans groot dat je met een Bosch systeem rondrijdt. Heb je nu een Bosch fietsaccu? Vervang deze dan eenvoudig door een nieuwe Bosch accu. Cortina maakt veelal gebruik van Bafang. Ook een Bafang accu vind je terug in ons ruime assortiment. E-Drive ombouwsets zijn voorzien van E-Drive accu’s en ook deze zijn heel gemakkelijk te vervangen. Ook voor een accu van de merken Giant en Cortina ben je bij ons aan het juiste adres. Een fietsaccu wordt ook wel een batterij voor een elektrische fiets genoemd. Wij gebruiken liever de term fietsaccu.

Accu elektrische fiets

Een accu is een onmisbaar onderdeel van je elektrische fiets, omdat deze ervoor zorgt dat de motor voldoende energie krijgt om jou een prettige ondersteuning te geven. Wanneer de accu minder presteert merk je dat je actieradius minder wordt. Dit betekent dat je steeds minder kilometers met een volgeladen accu kunt fietsen. Gemiddeld verliest een accu 10% rendement per jaar.

Accu van je elektrische fiets vervangen?

De accu van je elektrische fiets kun je eenvoudig zelf vervangen. Bij de aanschaf van een nieuwe accu is het belangrijk om de juiste accu te kopen. Dit doe je door te kijken naar het voltage en de pasvorm van de accu. Heb je een geïntegreerde frame accu, een frame accu of een bagagedrager accu? Is jouw huidige accu 36volt? Dan is het belangrijk om ook weer een 36volt accu te kopen. Ditzelfde geldt voor accu's met een voltage van 24, 43, 48 en 52. Heb je nu een Bosch fietsaccu? Dan vervang je deze voor een nieuwe Bosch accu. Ook een Bafang accu of een Giant accu vervang je eenvoudig door hetzelfde merk weer te kopen. Voor onze E-Drive systemen hebben wij een ruim assortiment E-Drive accu's beschikbaar.

Accu's uit voorraad leverbaar

Vrijwel alle accu's voor jouw elektrische fiets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Veilig besteld en bezorgd

Voor de bezorging van al onze producten maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Al onze accu’s worden kosteloos in Nederland bezorgd. Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. Je kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Alle gegevens die je invult worden versleuteld gecommuniceerd.

Heb je vragen over een fietsaccu?

Heb je vragen en/of opmerkingen over accu's voor jouw elektrische fiets of kun je de juiste accu niet vinden? Wij helpen je graag. Maak gebruik van onze contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren.