Start met typen om te zoeken

BadassBox Tuning voor E-bikes: Makkelijk en maximaal resultaat!

Wil je het volledige potentieel van jouw e-bike benutten? Ben je het zat dat je e-bike automatisch stopt bij 25 km/h? Dan heeft Fietsunie dé oplossing voor jou! Maak kennis met de badassBox, een revolutionaire tuning mogelijkheid waarmee je de grens van 25 km/h kunt omzeilen en het maximale uit je e-bike kunt halen!

Wat is een badassBox?

Een badassBox is een innovatief en makkelijk te installeren apparaat dat jouw e-bike naar een hoger niveau tilt. Met deze slimme tuning oplossing kun je de snelheidsbegrenzing van 25 km/h omzeilen zonder dat je de motor van jouw e-bike moet openen. Door de badassBox eenvoudig aan de buitenkant van je e-bike te installeren, krijg je de vrijheid om te fietsen met hogere snelheden dan ooit tevoren.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de badassBox op jouw e-bike is een fluitje van een cent. Je hebt geen technische kennis nodig en er zijn geen ingrijpende aanpassingen aan je e-bike vereist. De badassBox is ontworpen voor gebruiksgemak en kan op de meeste merken e-bikes/motoren worden toegepast. Met slechts een paar eenvoudige stappen en het meegeleverde instructie boekje, is installatie voor iedereen mogelijk.

Toepasbaarheid op verschillende merken e-bikes/motoren

Of je nu een e-bike hebt van een gerenommeerd merk of een minder bekend model, de badassBox is compatibel met een breed scala aan e-bikes/motoren. Op deze pagina staan alle badassBoxen, voor alle merken. Hier vind je zeker de geschikte badassBox voor jouw e-bike. Dit maakt het een populaire keuze voor vele e-bike liefhebbers die op zoek zijn naar meer snelheid en avontuur.

Behoud van functionaliteit en veiligheid

De badassBox wordt geplaatst op de snelheidssensor. Hierdoor zal je display gewoon blijven werken tot 25 km/h en de snelheidheid daarna anders weergeven. Verder blijven alle andere systemen en sensoren, volledig operationeel. Bovendien blijft de veiligheid van je e-bike gewaarborgd, omdat de badassBox geen invloed heeft op de remmen en andere essentiële veiligheidsmechanismen.

Verleg je grenzen met badassBox tuning

Met badassBox tuning kun je het maximale uit je e-bike halen. Of je nu wilt genieten van snellere ritten tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer of je off-road avonturen naar een hoger niveau wilt tillen, de badassBox opent een wereld van mogelijkheden voor jou als e-bike fietser.

Let op: Wettelijke aspecten

Hoewel de badassBox een geweldige manier is om je e-bike te tunen, is het belangrijk om te begrijpen dat de snelheidsbegrenzing in sommige landen wettelijk is vastgelegd. Het is jouw verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van de lokale wetgeving met betrekking tot e-bike tuning. Fietsunie is niet verantwoordelijk voor ongeoorloofd gebruik van de badassBox.

Haal het beste uit jouw e-bike met badassBox tuning!

Kies vandaag nog voor de badassBox en ervaar de vrijheid en sensatie van hogere snelheden op jouw e-bike. Bij Fietsunie bieden we badassBox tuning opties voor verschillende e-bikes/motoren. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice als je meer informatie wilt over dit product.

Disclaimer: Fietsunie wijst erop dat het gebruik van de badassBox kan leiden tot het overschrijden van de wettelijke snelheidslimieten. We moedigen onze klanten aan om de verkeersregels en wetgeving met betrekking tot e-bike tuning in hun eigen land te respecteren en na te leven. Gebruik de badassBox op verantwoorde wijze.