Start met typen om te zoeken

Fietskarren

Bij Fietsunie vind je een uitgebreide collectie fietskarren voor kinderen en honden! Ontdek de perfecte oplossing voor het veilig en comfortabel vervoeren van je kinderen of viervoeter tijdens je fietstochten. Onze fietskarren bieden talloze voordelen ten opzichte van een traditionele bakfiets. Zo kun je de meeste fietskarren ook gebruiken als wandelwagen. Ideaal wanneer je de stad in gaat.

Lees verder
Sluiten
6 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Waarom zou je kiezen voor een fietskar?

Ten eerste bieden fietskarren een ongeëvenaarde flexibiliteit. Met een fietskar kun je moeiteloos schakelen tussen het vervoeren van je kinderen en je harige vrienden. Dankzij de aanpasbare interieurs kunnen de fietskarren eenvoudig worden omgebouwd van een comfortabele kinderwagen naar een veilige en ruime ruimte voor je trouwe metgezel. Dit betekent dat je niet meerdere voertuigen hoeft aan te schaffen om aan de behoeften van je gezin te voldoen. Ook zijn de meeste fietskarren voorzien van een bagageruimte. Waardoor je heel gemakkelijk je niet alleen je kleintjes kunt vervoeren maar ook je nodige boodschappen of speelgoed. 

Bovendien bieden fietskarren voor kinderen en honden een aanzienlijk prijsvoordeel ten opzichte van een bakfiets. Bakfietsen kunnen behoorlijk kostbaar zijn, terwijl fietskarren een betaalbaar alternatief zijn dat dezelfde functionaliteit en veiligheid biedt. Met een fietskar bespaar je geld zonder in te leveren op kwaliteit. Dit maakt het een slimme investering voor gezinnen die hun budget willen optimaliseren.

Veilige fietskar

Veiligheid staat altijd voorop bij het kiezen van een fietskar. Onze fietskarren zijn ontworpen met oog voor detail en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met stevige frames, betrouwbare remmen en reflecterende elementen voor maximale zichtbaarheid. Daarnaast zorgen de comfortabele zittingen, gevoerde interieurs en veiligheidsgordels ervoor dat je kinderen en honden comfortabel en beschermd worden vervoerd.

Fietskarren bieden ook een praktische oplossing voor ouders en huisdierbezitters die behoefte hebben aan opslagruimte. Onze modellen zijn voorzien van handige opbergvakken, waardoor je gemakkelijk essentiële spullen kunt meenemen, zoals speelgoed, snacks, waterflessen en nog veel meer. Dit elimineert de noodzaak om extra tassen of manden aan je fiets toe te voegen, waardoor je meer vrijheid hebt om te genieten van je rit.

Kortom, fietskarren voor kinderen en honden zijn de ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktisch, veelzijdig en kosteneffectief alternatief voor een bakfiets. Met een fietskar kun je gemakkelijk je kinderen en huisdieren veilig vervoeren, terwijl je geniet van de vrijheid en flexibiliteit die het biedt. Bekijk onze collectie en ontdek de perfecte fietskar die past bij jouw behoeften en levensstijl.