Start met typen om te zoeken

Bafang

Bafang staat er om bekend om kwalitatief krachtige motoren voor elektrische fietsen te produceren. Daarnaast heeft Bafang ook hun eigen productielijn in beheer omtrent displays en accu's. Elektrische MTB’s, citybikes, tourfietsen, racefiets en cargobikes; Bafang levert motoren en componenten voor iedere categorie. Fietsunie.nl is dé online shop voor al je Bafang accu’s. Onze producten worden supersnel geleverd, binnen Nederland meestal binnen 1 werkdag! Ben je op zoek naar goede service, een groot assortiment en snelle levering? Bestel nu je Bafang accu op Fietsunie.nl!

Lees verder
Sluiten
3 resultaten

Over Bafang

Bafang is één van de grootste producenten van componenten voor elektrische fietsen ter wereld. Sinds 2003 produceert Bafang motoren, accu’s en displays voor een diversiteit aan e-bikes. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten en kantoren over de hele wereld, waaronder in Nederland, Duitsland, de VS en China. Het doel van Bafang is om jouw e-bike ervaring, beter en comfortabeler te maken, door topkwaliteit e-drivesystemen te ontwikkelen. De focus van Bafang ligt op betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij uitgebreide tests en certificeringen garandeert de fabrikant dat Bafang accu’s hieraan voldoen.

De accu’s van Bafang

Iedere Bafang accu is lichtgewicht, laadt snel op en heeft een lange levensduur. Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen bieden Bafang accu’s een hoge mate van efficiëntie. Op moment van schrijven hebben we een drietal Bafang accu’s in het assortiment. Deze zijn van het type ‘Racktype’, wat betekent dat ze in de bagagedrager worden geplaatst. Ze zijn geschikt voor diverse merken en typen elektrische fietsen en kunnen zowel met UART als CANBUS receiver/transmitters communiceren. Bij Fietsunie bestel je eenvoudig en snel jouw Bafang accu van 450 Wh, 600 Wh of 750 Wh. Zit de accu die je nodig hebt er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we deze bestellen of voegen we deze binnenkort toe aan het assortiment.

Advies nodig?

Weet je niet zeker welke Bafang accu je nodig bent? Neem dan gerust contact op met Fietsunie voor advies. Je bent ook van harte welkom in onze e-bike store in Emmen. Kom je op de fiets of neem je deze mee, dan plaatst een van onze specialisten met plezier de juiste accu in je e-bike. Onze contactgegevens en adressen vind je onderaan deze website. We verwelkomen je graag bij de grootste e-bikespecialist van Nederland!