Start met typen om te zoeken

Urban Arrow

Ervaar het gemak van een elektrische bakfiets van Urban Arrow. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De ruime laadbak maakt het eenvoudig om kinderen, huisdieren en boodschappen te vervoeren, waardoor dagelijkse taken een stuk minder moeite kosten. Dankzij de krachtige Bosch motoren leg je moeiteloos lange afstanden af. Ontdek het aanbod in Urban Arrow bakfietsen en kies jouw favoriet.

Lees verder
Sluiten
6 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons

Binnen 5 werkdagen laten we je fietsen

5 jaar garantie op jouw Urban Arrow bakfiets

Gratis thuisbezorgd door onze eigen bezorgservice

Volledig rijklaar geleverd, inclusief een volle accu

Ontdek het merk Urban Arrow

In 2009 is Urban Arrow in het leven geroepen, met als doel elektrische bakfietsen op de markt brengen om veilig en moeiteloos van A naar B te reizen. Het merk streeft naar schonere, stillere en leefbaardere steden. Met als visie: duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken. Urban Arrow combineert innovatieve technologieën en hoogwaardig design om bakfietsen te creëren die zowel praktisch als trendy zijn. Met deze werkwijze blijft het merk voorop lopen in de wereld van duurzaam vervoer.

Urban Arrow elektrische bakfietsen in Europa

Het Amsterdamse merk Urban Arrow is wereldwijd marktleider in elektrische bakfietsen. Het heeft vanuit Nederland de Europese markt betreed en is inmiddels verkrijgbaar in 26 landen. Die populariteit is aan meer te danken dan sterk account management en marketingstrategieën. De elektrische bakfietsen van Urban Arrow zijn vooral populair omdat het merk een of meerdere modellen voor ieder type bakfietser tot in de puntjes heeft uitgewerkt. Zo ben je met een Urban Arrow verzekerd van een fiets die elke dag weer plezier en functionaliteit biedt.

Welke motor aandrijving heeft Urban Arrow?

Alle bakfietsen van Urban Arrow zijn voorzien van een krachtige Bosch motor, zodat je de nodige kilometers met gemak fietst. Met Bosch heb je een complete ondersteuning van je elektrische bakfiets; een accu, motor, bedieningspaneel en display. De Bosch accu’s zorgen voor een grote actieradius, zodat je zonder zorgen lange afstanden aflegt.

De verschillende Urban Arrow bakfietsen

Vind de juiste bakfiets die aansluit op jouw behoefte. Of je nu op zoek bent naar een bakfiets waar meerdere kinderen in passen of voor een compact model wilt gaan. Urban Arrow heeft een gevarieerd aanbod voor iedereen:

1. Urban Arrow Shorty

De Urban Arrow Shorty is de lichtste variant uit de Urban Arrow collectie. Deze elektrische bakfiets mag dan wel iets lichter zijn, maar dat maakt deze fiets absoluut niet minder krachtig. De Shorty is enorm wendbaar, snel, stil en kan meer dragen dan je denkt. Deze compacte bakfiets heeft een korte wielbasis en is daardoor ideaal voor de stedelijke multitasker. Dat maakt deze fiets uitermate geschikt voor je dagelijkse boodschappen.

2. Urban Arrow Family

Wil je samen met jouw kinderen genieten van comfortabel vervoer in de buitenlucht? De Urban Arrow Family is een ruime elektrische bakfiets en voorziet je van enorm veel gemak. De Urban Arrow Family is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor er altijd een fiets is die bij jouw wensen past. Veiligheid en comfort staan centraal. Zo zitten je kinderen lager dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt lager en worden je kinderen beschermd door de stootvaste EPP-laadbak. De verlaagde zitpositie zorgt voor een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart. De ruime bak biedt plaats voor maximaal 3 kinderen. De stevige en verstelbare driepuntsgordels zorgen ervoor dat jouw kinderen veilig vast zitten tijdens de rit.

3. Urban Arrow Cargo Line

De Urban Arrow Cargo Line zorgt ervoor dat jij snel en eenvoudig goederen kunt vervoeren. De Urban Arrow Cargo is verkrijgbaar in een L, XL en XXL variant. Deze bakfietsen zijn uitermate geschikt voor bedrijven die op een milieuvriendelijke wijze goederen willen vervoeren.

Wat kost een Urban Arrow bakfiets?

Bij al die verschillende types zit ook een ander prijskaartje aan. Maar wat ben je nu gemiddeld kwijt aan een Urban Arrow bakfiets? Voor de Urban Arrow Family Line ben je tussen de €4800,- en €7300,- kwijt. Dit prijsverschil wordt bepaald door het type accu, motor en specificaties van de elektrische bakfiets. Wil je een Urban Arrow aanschaffen voor zakelijk gebruik, dan kijk je naar de Shorty of de Cargo Line. Hierbij varieert de prijs tussen €4750,- en €8600,-, afhankelijk van het model en de specificaties.

Waar staat het framenummer van de Urban Arrow?

Het framenummer van de Urban Arrow bakfiets kan op verschillende plaatsen staan. Dit hangt af van het type en het model van jouw Urban Arrow. Je kan het framenummer op de volgende plekken vinden:

  • Model UA1 - (DAUM motor) - Framenummer begint met NL11 gevolgd door enkele cijfers, onderaan de zadelbuis boven de pedalen.
  • Model UA1 - DAUM motor - Frame nummer begint met NL12 gevolgd door enkele cijfers, bevindt zich aan de rechterkant, bijna onderaan de ronde stuurkolom.
  • Model UA2 - Bosch Classic & Classic+ motor - Framenummer begint met UAMM2013 of UAMM14 gevolgd door enkele cijfers en bevindt zich aan de voorzijde van de metalen beugel van het motorhuis.
  • Model UA3 - Bosch Active, Active Plus, Performance, Performance CX en Cargo Line - Het framenummer begint met UAMM15 t/m UAMM19 en bevindt zich aan de linkerkant, bijna onderaan de stuurkolom, achter de accu.
  • Model UA4 - Bosch Active Plus, Performance en Cargo Line - Framenummer begint met 20 t/m 23 en eindigt met RFMM, RFGP of RFKN - Bevindt zich aan de linkerkant, bijna onderaan de stuurkolom, achter de accu.

Accessoires voor de Urban Arrow bakfiets

Urban Arrow staat voor innovatie, comfort en kwaliteit. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we diverse accessoires in ons assortiment, zodat jij de bakfiets kunt gebruiken zoals jij wilt. Je kunt je Urban Arrow bakfiets uitbreiden met essentiële accessoires, maar ook opleuken of voorzien van praktische accessoires.

Koop je Urban Arrow elektrische bakfiets zorgeloos online

Met een Urban Arrow bakfiets geniet je van betrouwbare en comfortabele ritten. Ideaal voor het dagelijkse vervoer van kinderen, boodschappen en meer. Verken het aanbod en vind de bakfiets die perfect bij jou past. Bekijk voor meer inspiratie alle elektrische bakfietsen om jouw ideale model te kiezen.