Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Fiets huren in Emmen, Drenthe?

Ontdek Emmen en Drenthe op de fiets - Huur nu een E-bike, E-bakfiets of Tandem bij onze Fietsverhuur

Wil je de prachtige provincie Drenthe ontdekken op de meest ontspannen manier? Huur dan een fiets bij onze fietsverhuur in Emmen! Bij ons kun je kiezen uit een breed scala aan fietsen, waaronder E-bikes, E-bakfietsen en tandems. Zo verhuren wij kwaliteits fietsen van Urban Arrow en Giant.

Of je nu een dagtrip wilt maken of een hele week wilt huren, wij hebben de fiets die bij jou past. Bovendien zijn al onze fietsen van hoge kwaliteit en zeer comfortabel om op te rijden.

Als je van plan bent om de fiets langer dan 3 dagen te huren, bieden wij een haal- en brengservice op locatie aan voor slechts €10,- per fiets. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer van de gehuurde fietsen en kun je je volledig richten op het verkennen van de prachtige omgeving van Emmen en Drenthe.

Onze locatie is gemakkelijk te vinden en we zorgen ervoor dat je snel op weg bent met je gehuurde fiets. Bij onze fietsverhuur vind je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service. Waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs bij onze fietsverhuur in Emmen en ontdek Drenthe op de fiets!

Locatie en terugbrengen

Het is belangrijk om te weten dat fietsverhuur alleen mogelijk is tijdens de openingstijden van onze winkel aan de Wilhelminastraat 75N, 7811 JH Emmen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 en op zaterdag van 08:30 - 16:00.

Als je de gehuurde fiets wilt terugbrengen, moet dit altijd gebeuren in onze winkel, behalve op maandag. Op maandag kun je de fiets terugbrengen bij ons hoofdkantoor, gevestigd aan de Oosterbracht 14, 7821 CJ Emmen. Het hoofdkantoor is voor verhuur geopend op maandag van 09:00 - 16:00 uur. We hopen dat dit duidelijk is en we zien je graag binnen onze openingstijden verschijnen voor het huren van een fiets!

Openingstijden Fietsverhuur

Locatie Tijd
Oosterbracht 14 (alleen terugbrengen) Ma. 09:00 - 16:00 uur
   
Wilhelminastraat 75N Di. 09:00 - 17:00 uur
Wilhelminastraat 75N Wo. 09:00 - 17:00 uur
Wilhelminastraat 75N Do. 09:00 - 17:00 uur
Wilhelminastraat 75N Vr. 09:00 - 17:00 uur
Wilhelminastraat 75N Za. 09:00 - 16:00 uur

Klik hier voor de openingstijden
Contact
E-mail: info@fietsunie.nl
Telefoon. +31(0)85-7739991
Adres van de fietsverhuur: Wilhelminastraat 75N, 7811 JH Emmen

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies