Start met typen om te zoeken

B2B

Ben jij op zoek naar een partij waar je eenvoudig en snel elektrische fiets onderdelen en accessoires kunt bestellen? Fietsunie is niet alleen toegankelijk voor particulieren en eindgebruikers. Wij leveren ook graag aan onze B2B klanten. Inmiddels hebben wij een groot aantal dealers waar we onze producten mogen leveren. Doordat we vele producten op voorraad houden, kunnen we snel en gunstig leveren.

Dealer worden van Fietsunie producten?

Zit je zelf in de rijwielhandel of fietsbranche, dan leveren wij ook graag aan jou onze producten. Ons assortiment ombouwsets, fietsaccu’s en onderdelen is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod. Producten met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding geven jouw klanten extra keuze. Wij werken rechtstreeks samen met de producenten van al onze producten. Hierdoor kunnen wij aantrekkelijke prijzen hanteren met een uitstekende marge. We leveren onze producten aan de rijwiel Vakhandel en importeurs in ons eigen land en inmiddels ook in heel Europa.

Groot OEM aanbod

Produceer jij fietsen, handbikes of revalidatiemiddelen in Europa? Wij leveren via ons zakelijke kanaal aan verschillende fietsfabrikanten in Nederland. Onze E-bike systemen zijn voorzien van alle keurmerken, certificaten en goedgekeurd voor gebruik op revalidatiemiddelen. In overleg met jou leveren wij ook complete maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf. Doordat wij onder andere direct samenwerken met Bafang bieden wij jou de mogelijkheid om complete Bafang systemen te leveren. Tevens kunnen wij interessante staffel prijzen aanbieden. Door het grote OEM aanbod bieden wij meerdere oplossingen. Zo werken wij niet alleen samen met Bafang, maar ook met andere fabrikanten in China. Doordat wij over uitstekende connecties in China beschikken, hanteren wij korte lijnen en kunnen wij veel invloed op levertijden uitoefenen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.