Start met typen om te zoeken

Bakfiets.nl

Zoek je een hippe elektrische bakfiets met een retro design? Ga dan voor een bakfiets van Bakfiets.nl. De fietsen van dit Nederlandse merk vallen direct op door de mooie houten laadbakken en gekleurde frames. Doordat steeds meer fietsen elektrisch worden aangedreven zie je ook steeds meer e-bakfietsen. Ideaal, want zo profiteer je van veel extra ruimte en opbergmogelijkheden zonder dat je zwaar hoeft te trappen.

Lees verder
Sluiten
7 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Zelf je elektrische bakfiets van Bakfiets.nl samenstellen

Bij Fietsunie begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om een elektrische bakfiets. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen Bakfiets.nl bakfiets zelf samen te stellen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten laadbakken, framekleuren, remsystemen en Shimano Steps of Bafang motoren. Gebruik je de bakfiets voor dagelijkse boodschappen, het wegbrengen van kinderen of heb je zakelijk een bakfiets nodig? Met het ruime aanbod van Bakfiets.nl is het allemaal mogelijk! Bij Fietsunie profiteer je van scherpe prijzen en helpen wij jou graag met het samenstellen van jouw bakfiets.

Dit zijn de elektrische bakfiets modellen van Bakfiets.nl

Wanneer je kiest voor een elektrische bakfiets van Bakfiets.nl heb je keuze uit vele modellen. De grootste verschillen vind je terug in de laadbak. Geef je de voorkeur aan een lange, korte, brede of smalle laadbak? Het is allemaal mogelijk. Naast de keuze voor de vorm van de laadbak kun je ook kiezen uit tien verschillende framekleuren, hoe leuk is dat? Wij hebben alle modellen even op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig kunt zien welke modellen er zijn, welk merk motor er gekozen kan worden en van welk materiaal de laadbak is gemaakt.

  • E-CargoBike Shepherd | Shimano Steps of Bafang motor - EPP laadbak
  • E-CargoBike Shadow | Shimano Steps motor - Aluminium profiel bak met trampoline stof
  • E-CargoBike Long | Shimano Steps of Bafang motor - Classic of Cruiser - Houten laadbak
  • E-CargoBike Short | Shimano Steps of Bafang motor - Classic of Cruiser - Houten laadbak
  • E-CargoBike Narrow | Shimano Steps of Bafang motor - Classic of Cruiser - Houten laadbak
  • E-CargoBike Wide | Shimano Steps of Bafang motor - Classic of Cruiser - Houten laadbak
  • E-CargoTrike Daycare | Shimano Steps of Bafang motor - Geschikt voor kinderopvangcentra - Houten laadbak
  • E-CargoTrike Flightcase | Shimano Short, Long, Trike Wide - Classic of Cruiser - Flightcase laadbak
  • E-CargoTrike Riksja | Shimano Steps of Bafang motor - Geschikt voor zorginstellingen

Welk model elektrische bakfiets van Bakfiets.nl past bij mij?

Er zijn vele soorten modellen verkrijgbaar. Welk model bij jou past is afhankelijk van jouw wensen. Gebruik je de bakfiets voor het vervoer van kinderen of pakketten? Hoeveel ruimte heb je nodig in de laadbak? Afhankelijk van jouw antwoorden kunnen wij jou van het juiste advies voorzien. De bakfiets CargoBike long heeft bijvoorbeeld een extra lange laadbak, terwijl de short een handige compacte laadbak heeft. De CargoBike Long en Short zijn zogenaamde tweewieler bakfietsen. Fiets je liever op een driewieler? Dan is de CargoBike Short of Narrow echt iets voor jou. De Shepherd en Shadow bakfietsen zijn trendy tweewieler bakfietsen. De laadbakken zijn lang en zijn in tegenstelling tot de andere modellen niet van hout gemaakt, maar van EPP en trampoline stof.

Bakfiets.nl elektrische bakfiets bestellen?

Wil je graag een Bakfiets.nl die helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen? Dan ben je bij Fietsunie aan het juiste adres! We helpen je graag persoonlijk om de juiste keuzes te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen om niet alle modellen en kleuren online te zetten. Neem gerust contact met ons op om de opties en mogelijkheden te bespreken, zodat ook jij binnenkort profiteert van alle voordelen van een elektrische bakfiets. Wist je dat je ook bij ons kunt leasen of op afbetaling kunt kopen? Zo helpen we nog meer mensen om van de auto over te stappen naar de elektrische bakfiets.

Bakfiets.nl onderdelen & accessoires

Bakfiets.nl biedt vele soorten accessoires en onderdelen aan, waardoor je optimaal van de bakfiets kunt genieten. Om je kleine veilig te vervoeren zijn er diverse Bakfiets.nl babymee accessoires verkrijgbaar zoals een Maxi-Cosi drager en een bevestigingsset voor een Melia babyschaal. Om jouw kindje meer comfort te bieden tijdens de rit kun je kiezen voor een zonnescherm, regenhuif of zitbankkussens. Wil je de bak beschermen tegen vuil en regen? Dan is het deksel met gasveer (geschikt voor Trike Wide) of het afdekzeil een goede keuze. Ga je graag met jouw hond op pad en wil je dat deze niet uit de bak kan springen? Gebruik dan de hondenbench van Bakfiets.nl. Deze is alleen geschikt voor de cargobike long modellen. Naast bovengenoemde accessoires kun je nog kiezen voor een extra bankje, een vloermat of een kastje onder de zitbank. Wil je graag een accessoire bestellen? Neem dan contact met ons op, zodat we jou kunnen voorzien van de juiste prijs en de levertijd.

Waar staat Bakfiets.nl om bekend?

Bakfiets.nl staat bekend om de kwaliteit van hun traditionele bakfietsen met houten laadbak en vrolijk gekleurde frames. Bakfiets.nl is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Hoogeveen. Vanuit daar worden deze oer-Hollandse bakfietsen geassembleerd en naar de dealers verzonden.

Koop je Bakfiets.nl elektrische bakfiets bij Fietsunie

Ben je enthousiast geraakt en zie jij jezelf wel fietsen op een elektrische bakfiets van Bakfiets.nl? In onze webshop bestel je eenvoudig een bakfiets online. Wil je liever een ander model, een ander kleur frame of wil je iets aanpassen in de afwerking? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen jouw Bakfiets.nl elektrische bakfiets samenstellen.