Start met typen om te zoeken

Vogue accessoires

Bakfietsen zijn een praktisch vervoermiddel, zowel om kinderen mee naar school te brengen als boodschappen mee te doen. Vogue, een merk dat synoniem staat voor elegantie en innovatie, biedt een scala aan accessoires die jouw bakfiets ervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu op zoek bent naar praktische toevoegingen of stijlvolle accenten, Vogue heeft het allemaal.

Lees verder
Sluiten
18 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Veilig op pad met kleine kinderen

Neem kleine kinderen veilig mee in jouw bakfiets door gebruik te maken van een aantal handige Vogue bakfiets accessoires. Een onmisbaar onderdeel is de Steco Mini Mee-adapter, een slimme oplossing om een kinderzitje op de bakfiets te bevestigen. Je monteert de adapter met schroeven op de bodem van de laadbak. Met deze adapter ben je verzekerd van maximale veiligheid en comfort voor de kleintjes tijdens het fietsen. Vogue begrijpt het belang van veiligheid, en de Steco Mini Mee-adapter is een perfecte aanvulling op hun elektrische bakfietsen.

Jouw bakfiets beschermen tegen de elementen

Bescherm je elektrische bakfiets tegen de verschillende weersomstandigheden met de Vogue bakfietshoes. Heb je niet de beschikking over een schuur, overkapping of een garage? Met de bakfietshoes blijft je bakfiets droog wanneer je hem buiten stalt tijdens de wintermaanden. De bakfietshoezen zijn er voor zowel 2- als 3 wieler bakfietsen.

Vogue elektrische bakfiets onderdelen

Gaat jouw trouwe rakker al een aantal jaren goed mee, maar zijn een paar onderdelen toch aan vervanging toe? Bij Fietsunie ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je vervangende bakfiets onderdelen zoals remblokken, een nieuw zadel, banden, displays of een vervangende oplader. Een essentieel accessoire is het Vogue display. Dit display biedt niet alleen een overzicht van cruciale informatie zoals snelheid en batterijstatus, maar het is ook intuïtief te bedienen. Vogue staat bekend om zijn geavanceerde en betrouwbare elektrische fietsen. Om deze ervaring te verbeteren en aan te passen aan individuele behoeften, biedt Vogue een selectie van hoogwaardige elektrische bakfiets onderdelen.

De praktische elegantie van Vogue accessoires

De essentie van Vogue bakfiets accessoires ligt in de praktische elegantie die ze toevoegen aan je rijervaring. Elk accessoire, of het nu de Steco Mini Mee-adapter is voor de kleintjes of het comfortabele Vogue bakfietskussen, is doordacht ontworpen om naadloos in jouw levensstijl te passen. Met Vogue wordt jouw bakfiets niet alleen een vervoermiddel, maar een expressie van jouw persoonlijke stijl en functionaliteit. Verrijk je fietservaring met de elegante en innovatieve accessoires van Vogue en maak van elke rit een onvergetelijk avontuur.