Start met typen om te zoeken

Kalkhoff E-Bikes

Ben je op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets voor dagelijks gebruik, dan is een Kalhoff e-bike iets voor jou. Ze zijn ontworpen voor comfortabele dagelijkse ritten voor werk en ontspanning. Woon-werkverkeer, ritjes door de stad, lange tochten over het asfalt en offroad avonturen; voor iedere e-biker is er een Kalkhoff elektrische fiets. Bij Fietsunie bestel je jouw Kalkhoff e-bike gerust online. We zorgen dat je de fiets alleen nog maar hoeft op te laden, zodat jouw nieuwe fietservaring snel kan beginnen.

Lees verder
Sluiten
40 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons

Binnen 7 werkdagen laten we jou fietsen

Klantenservice 6 dagen per week bereikbaar

Gratis thuisbezorgd door onze eigen bezorgservice

Alle fietsen met volle accu rijklaar geleverd

Binnen 7 werkdagen laten we jou fietsen

Klantenservice 6 dagen per week bereikbaar

Gratis thuisbezorgd door onze eigen bezorgservice

Alle fietsen met volle accu rijklaar geleverd

Waarom een Kalkhoff fiets kopen?

De Duitse fietsfabrikant Kalkhoff levert al meer dan 100 jaar fietsen van de hoogste kwaliteit. De eerst Kalkhoff fiets werd in 1919 geproduceerd. Kalkhoff staat voor kwaliteit, maakt gebruik van moderne technologieën en ontwerpt fietsen met een modern design. Het merk heeft jarenlange ervaring met innovatie en is daardoor zeer sterk in het ontwikkelen van top kwaliteit e-bikes. Voor ieder type e-biker heeft Kalkhoff één of meerdere modellen uitgebracht, powered by een krachtig aandrijfsysteem van Bosch. Fietsunie is officiële dealer van Kalkhoff e-bikes. Zowel online als in onze E-bike store adviseren we je graag persoonlijk over de juiste e-bike voor jou.

Ons assortiment Kalkhoff e-bikes

Het assortiment e-bikes van Fietsunie is altijd in beweging. We voegen regelmatig nieuwe modellen en uitvoeringen toe, al dan niet ter vervanging van oudere versies. Op moment van schrijven hebben we diverse Kalkhoff elektrische fietsen uit de Image- en Endeavour-series. Mocht je elders een ander model Kalkhoff fiets hebben gezien en heb je daar vragen over of wil je deze bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kalkhoff Endeavour e-bikes

Van de 1B Move tot de 7B Move+; Kalkhoff Endeavour e-bikes zijn multi-inzetbaar. Ze komen stoer voor de dag in zowel uiterlijk als in prestaties. Kom opgeladen aan op je werk en trap vol en ontspannen weer naar huis. Ga er in het weekend een paar uur op uit. Jouw Kalkhoff Endeavour E-bike is er klaar voor. De 7B is uitgerust met Bosch Performance Line CX middenmotor. Schakel naar de eMTB-modus of Extended Boost om jouw krachtbehoefte te matchen.

Kalkhoff Image e-bikes

De stad is van jou met de Image-serie elektrische fietsen van Kalkhoff. Het nieuwste model Image 7.B Excite+ beschikt over een Bosch Performance CX Smart System aandrijving met 85 Nm draaimoment en geïntegreerde Bosch PowerTube accu van 750 Wh. Deze Kalkhoff e-bike heeft een stevig aluminium frame, riemaandrijving en Enviolo variabele versnellingsnaaf. De zeer krachtige motor en dito accu leveren een actieradius van 75 - 150+ km.

Kalkhoff maattabel

Wil je graag een Kalkhoff e-bike aanschaffen, maar weet je niet welke maat het beste bij jouw lichaam past? Kalkhoff gebruikt een maattabel waar meerdere (deels overlappende) maten in staan. Door de verschillende soorten frames is het mogelijk dat je bij het ene model een andere maat nodig hebt dan bij het andere model. Voor advies kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze fietswinkel in Emmen.


Service en advies in Kalkhoff e-bikes

FIetsunie is dé e-bikespecialist van de Benelux en officiële dealer van Kalkhoff. Vertel ons hoe je het e-biken wilt beleven en wij raden je een Kalkhoff elektrische fiets aan. Voor persoonlijk advies en het maken van een proefrit ben je welkom in ons E-bike center in Emmen. De vakmensen hier nemen graag je Kalkhoff e-bike in onderhoud en je kunt er altijd terecht voor reparaties. Bestel je jouw Kalkhoff elektrische fiets online en heb je vragen, neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefoon of e-mail.