Start met typen om te zoeken

Ombouwset Middenmotor

Wil jij jouw normale fiets ombouwen naar een elektrische fiets? Dat kan met onze E-Drive ombouwsets. De sets worden geleverd met een Bafang BBS01, BBS01B, BBS02, BBS02B of BBSHD middenmotor. Het gewicht van deze middenmotoren bedraagt circa 3,8 kg. Het gehele gewicht wordt verdeeld in het midden van de fiets. Heeft jouw fiets naafversnellingen of een derailleur, dan kan dit perfect worden aangedreven door onze middenmotoren. De Bafang middenmotor aandrijving geeft de rijder de mogelijkheid om te rijden op steile en heuvelachtige wegen, terwijl naafmotoren dit in vele mindere mate kunnen doen. Het gevoel tijdens het fietsen van de middenmotor evenaart het gevoel van het traditionele fietsen. De trapas motor wordt bevestigd in de trapas van de fiets, zoals dat ook bij andere elektrische fietsen is bevestigd. Onze 250W middenmotor geeft meer koppel dan een 500W naafmotor. De bafang middenmotor ombouwset heeft een superieure kracht en is absoluut fluisterstil. 

Lees verder
Sluiten
7 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Complete ombouwsets voor eenvoudige installatie

Elke Bafang motor wordt geleverd als complete set. Ook zijn alle motoren voorzien van een aansluiting voor de verlichting. Zo kun je een 6volt koplamp of achterlamp aansluiten op het systeem. Ook hebben alle motoren een aansluiting voor een schakelsensor. Deze schakelsensor is optioneel. Deze zorgt ervoor dat de ondersteuning wordt uitgeschakeld op het moment dat je schakelt met de versnellingen van de fiets. 

Voordelen van een middenmotor ombouwset

Het hebben van een elektrische fiets met middenmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • Het volledige gewicht van slechts 3,8 kilogram wordt verdeeld over het midden van jouw fiets;
  • Perfecte samenwerking met naafversnellingen en/of derailleur versnellingen;
  • Trapas motor wordt bevestigd in de trapas van de fiets;
  • De middenmotor van Bafang is fluisterstil en superieur krachtig;

De Bafang middenmotor ombouwsets die je op Fietsunie.nl vindt zijn allemaal compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van middenmotor ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle middenmotor ombouwsets zijn bij ons uit eigen winkelvoorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 jouw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet je bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. Je kunt jouw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.