Start met typen om te zoeken

Ombouwset Duofiets

Ook ben je bij Fietsunie op het juiste adres voor elektrische ondersteuning voor jouw duofiets of side by side. De ombouwset die wij aanbieden is eenvoudig te monteren op een bestaande duofiets met toevoeging voor trapondersteuning. Omdat een duofiets onder speciale fietsen valt kun je bij FietsUnie.nl gebruik maken van de exclusieve montagedienst. Tegen een meerprijs monteren wij de volledige ombouwset op jouw duofiets en zorgen we dat deze rijklaar is voor gebruik. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen. Wij adviseren je graag over welke producten het beste aansluiten bij jouw wensen.

Lees verder
Sluiten
1 resultaten

Voordelen van een trapondersteuning voor een duofiets

Het hebben van een elektrische fiets met voorwielmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • Eenvoudige te monteren op jouw bestaande duofiets;
  • Vrije keuze tussen een schijfrem of een velgrem (V brake);
  • Mogelijkheid om een achteruitrijfunctie mee te bestellen bij deze ombouwset;
  • Je hebt de keuze uit vijf verschillende soorten accu's voor de duofiets;

De ombouwsets voor duofietsen die je op Fietsunie.nl vindt zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om jouw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van duofiets ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor duofietsen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur jouw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet je bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Kom je liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. Je kunt jouw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.