Start met typen om te zoeken

Maak je E-bike sneller met een Tuningchip van Fietsunie!

Fiets jij vaak tegen die vervelende snelheidslimiet van 25 km/h aan op je E-bike? Wil je meer snelheid en flexibiliteit tijdens je fietstochten? Dan is het assortiment Tuningchips van Fietsunie dé oplossing waar je naar op zoek bent.

Onze tuningchips zijn ontworpen om discreet op de motorbekabeling aan te sluiten, waardoor ze volledig onzichtbaar zijn aan de buitenkant van je fiets. Elke chip heeft zijn eigen unieke voordelen, zoals prijs, gebruiksgemak en instellingsopties. Als je dit echter te complex vindt, kun je ook overwegen om voor een badassBox te gaan. Een badassBox is gemakkelijker te installeren en om te gebruiken. Wil je meer weten over de badassBox?

Bij Fietsunie begrijpen we dat de standaard snelheidslimiet van 25 km/h op je E-bike soms gewoon niet genoeg is. Daarom hebben we een selectie samengesteld van topmerken zoals Speedbox, Speedfun Furious EVO en Volspeed. Deze tuningchips zijn speciaal ontworpen om de snelheidslimiet van je E-bike volledig te omzeilen, waardoor fietsen nog leuker wordt!

Goed om te Weten: Motor-Merk Compatibiliteit

Het is belangrijk om te weten dat de keuze van je tuningchip vaak afhangt van het merk van de motor van je e-bike. Bijvoorbeeld, als je een e-bike hebt zoals een Kalkhoff met een Bosch motor, heb je een specifieke chip nodig die compatibel is met Bosch. Deze chips zijn ontworpen om perfect samen te werken met Bosch-motoren en bieden optimale prestaties. Let op! Voor Giant is een speciale chip beschikbaar en dus geen chip van het motormerk Yamaha.

Waarom kiezen voor Tuningchips van Fietsunie?

  1. Hogere snelheden: Met onze tuningchips kun je genieten van hogere snelheden dan tot nu toe mogelijk was. Laat de 25 km/h begrenzing achter je en haal, als het moet, het maximale uit je E-bike.

  2. Compatibiliteit: Ons assortiment tuningchips is compatibel met een breed scala aan E-bike merken, waaronder de meest populaire modellen. Of je nu een fiets hebt van een gerenommeerd merk of een minder bekend model, Fietsunie heeft de juiste chip voor jou.

  3. Eenvoudige Installatie: Het installeren van onze tuningchips is relatief eenvoudig en vereist geen ingewikkelde technische kennis. Volg eenvoudig de meegeleverde instructies, en je zult snel de voordelen ervaren. Bekijk het filmpje om een willekeurige installatie van een tuningchip te bekijken.

  4. Betrouwbaarheid: Fietsunie staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze tuningchips zijn grondig getest en voldoen aan de hoogste normen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je e-bike zonder zorgen over prestatieproblemen.

Onze Merken en Modellen:

  • Speedbox: Speedbox is een bekend merk dat bekend staat om zijn precisie en functionaliteiten. Ze bieden tuningchips die compatibel zijn met een breed scala aan E-bike merken en modellen, waardoor je de vrijheid hebt om je favoriete fiets te verbeteren.

  • Speedfun Furious EVO: Als je op zoek bent naar een tuningchip met de juiste kwaliteit/prijsverhouding, dan is Speedfun de ideale chip! Voor een relatief lage prijs, kun jij op de populaire E-bikes gebruik maken van de Speedfun chips.

  • Volspeed: Volspeed is niet op elk merk toe te passen maar de chips die ze hebben zijn betrouwbaar en bieden een hoop fijne opties! Zo kun je een activeringscode instellen, een eigen maximale snelheid en kun je de 'muur' waar je tegen aan zou fietsen, een stuk 'zachter' maken. Kortom een perfecte chip als je gebruikservaring hoog hebt zitten.

Haal nu alles uit je volgende fietstocht door je elektrische fiets op te voeren met een tuningchip van Fietsunie! Met Fietsunie's Tuningchips kun je de snelheidslimiet van 25 km/h achter je laten en je fietsplezier opnieuw ontdekken. Bestel vandaag nog je tuningchip en ontdek de opwinding van sneller fietsen!
 

Belangrijke Mededeling: Gebruik van Tuningchips

Fietsunie wil graag benadrukken dat het gebruik van tuningchips de verantwoordelijkheid van de gebruiker is. Wij bieden tuningchips aan als een product om de prestaties van je e-bike te verbeteren, maar wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke schade aan je e-bike, ongevallen, boetes, of andere juridische gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van een tuningchip.

Wij adviseren onze klanten dringend om tuningchips alleen te installeren en te gebruiken op privéterreinen of andere gebieden waar het gebruik ervan in overeenstemming is met de lokale wetgeving en regelgeving met betrekking tot e-bikes. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om zich bewust te zijn van en te voldoen aan de wetten en voorschriften met betrekking tot e-bikes in hun regio.

Fietsunie streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen voor zijn producten en staat klaar om vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen aan onze klanten. We willen echter benadrukken dat het gebruik van tuningchips gepaard gaat met potentiële juridische en technische risico's, en daarom is het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor het gebruik ervan. Fietsunie is niet verantwoordelijk voor enige gevolgen die voortkomen uit het gebruik van tuningchips op e-bikes.