Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Online E-bike kopen?

Wilt u online een E-bike kopen? Het is niet een aanschaf die u elke dag zou doen, daarom is het fijn dat u een partij vindt waarbij u een goed gevoel hebt zodat u zeker een juiste keuze maakt. Lees eerst eens een aantal van onze reviews van klanten die onlangs bij ons een aankoop hebben gedaan. Dan weet u in ieder geval dat Fietsunie.nl de juiste online winkel is om een E-bike te kopen.

Exclusief aanbod E-bikes online

We hebben een uniek aanbod E-bikes die geen enkel ander bedrijf aanbied. Let wel op dat de meeste E-bikes enkel zijn geschikt voor off-road gebruik. En dus niet zijn toegestaan op de openbare weg.
  • Wij zijn marktleider in e-bike-kits met hoge prestaties en ebike-batterijen.
  • Wij veranderen niet de merken van de motoren zoals de concurentie
  • Wij geloven in het opleiden van onze klanten en wij misleiden ze niet.
  • Wij bouwen elke fiets om met liefde. 
  • Wij gebruiken alleen de beste ebike-systemen en batterijen in onze fietsen.
 

E-bikes uit voorraad leverbaar

Vrijwel alle E-bikes zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u overmogen (zondag uitgezonderd) de bestelling al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop. In tegenstelling tot veel van onze andere producten hebben deze E-bikes een iets langere levertijd.

E-bikes veilig online bestellen en thuis bezorgd

Voor de bezorging van onze E-bikes maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Omdat wij goede afspraken hebben kunnen maken zijn de bezorgtarieven erg gunstig geprijsd voor u als klant.
Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Alle gegevens die u invult worden versleuteld gecommuniceerd met onze

Vragen over onze E-bikes?

Heeft vragen en/of opmerkingen over de aanschaf van een nieuwe E-bike of zoekt u iets specfieks? Wij helpen u graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen al een reactie van ons terug.