Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Online E-bike kopen?

Wil je online een E-bike kopen? Het is niet een aanschaf die je elke dag doet. Daarom is het fijn dat je een partij vindt waarbij je een goed gevoel hebt zodat je zeker een juiste keuze maakt. Lees eerst eens een aantal van onze reviews van klanten die onlangs bij ons een aankoop hebben gedaan. Dan weet je in ieder geval dat Fietsunie.nl de juiste online winkel is om een E-bike te kopen.


E-bikes uit voorraad leverbaar

Vrijwel alle E-bikes zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat overmorgen (zaterdag en zondag uitgezonderd) de bestelling al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst in onze webshop. In tegenstelling tot veel van onze andere producten hebben deze E-bikes een iets langere levertijd.

E-bikes veilig online bestellen en thuisbezorgd

Voor de bezorging van onze E-bikes maken wij gebruiken van onze eigen bezorgdienst. Omdat wij 
Veilig online shoppen op Fietsunie.nl erg belangrijk vinden. Hebben wij daarom onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. Je kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van Je browser. Alle gegevens die je invult worden versleuteld gecommuniceerd met ons.

Vragen over onze E-bikes?

Heb je vragen en/of opmerkingen over de aanschaf van een nieuwe E-bike of zoek je iets specifieks? Wij helpen je graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Wij streven naar een ractie binnen 24uur (zondag niet meegerekend)


Laatst bekeken producten