Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Je E-bike met Yamaha middenmotor opvoeren?

Vind de juiste tuning mogelijkheid voor jouw Yamaha motor bij Fietsunie! 

Belangrijk! Yamaha motoren zitten ook op Giant E-bikes maar werken met een andere chip! Heb jij dus een Giant E-bike? Klik dan hier.

Heb jij een elektrische fiets met een Yamaha middenmotor en je wilt deze opvoeren? Dan zit hier goed! Bij Fietsunie hebben we een passende tuning oplossing voor jou! Hier links (bij mobiel gebruik, boven deze tekst) kun je in het filter jouw type Yamaha middenmotor aanvinken en krijg je direct onder deze tekst de tuning mogelijkheden voor jouw type motor te zien. Vergelijk welke opties er zijn en welke het beste bij jouw wensen passen. Er zijn grofweg 2 opties voor het opvoeren van je elektrische fiets. Klik hier voor een korte uitleg over De Speedbox/VOLspeed en de badassBox.

LET OP!
Ga je jouw fiets uitvoeren met een tuningschip. Dan is het erg belangrijk dat je jouw fiets niet meer laat updaten met de nieuwste software tijdens een servicebeurt. Door de update kan de chip onbruikbaar worden gemaakt door de fabrikant.  


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons
Speedbox 3.0 B.Tuning voor Yamaha
MAGAZIJN OPRUIMWEKEN

De BadassBox - Zonder chip je elektrische fiets opvoeren

Deze zit over de snelheidssensor geschoven. De montage is vrij makkelijk en vraagt soms op een schroevendraaier na, niets extra's. De Badassbox kan eigenlijk iedereen monteren en ook weer demonteren als je niet altijd sneller hoeft. De montage zal in veel gevallen, binnen 2 minuten gemonteerd zijn. Eenmaal geïnstalleerd zal de badassBox een willekeurige snelheid in het display weergeven. Wij adviseren daarom ook gebruik te maken van een GPS tracker of mobiele app voor de juiste snelheidsweergave. Let wel op dat sommige snelheidssensoren lastig te bereiken zijn. Hierdoor kan het soms mogelijk zijn dat een badassBox niet geplaatst kan worden, lees daarom de handleiding door die je in de bijlage op de productpagina van de desbetreffende badassBox kunt vinden. 


De SpeedBox / VOLspeed - Uit het zicht en te bedienen 

Deze chip plug je tussen de bekabeling van de motor naar het display en snelheidssensor. Daardoor zijn de Speedbox en VOLspeed netjes weggewerkt achter het motorplaatje, in het frame. De chip is dus eigenlijk onzichtbaar voor het oog. Bij Bosch zal hij de juiste snelheid weergeven tot en met ongeveer 45km/h. Bij alle andere merken middenmotoren zal hij de snelheid gehalveerd weergeven. Bij bijna alle motoren is het mogelijk om de begrenzing in en uit te schakelen door middel van de wandelfunctie. 

Ben je de keuzehulp doorgekomen en zie je de bijbehorende producten? Wij snappen dat het opvoeren van je elektrische fiets nogal spannend klinkt dus neem rustig de tijd. Op de productpagina van Speedbox, VOLSpeed en badassBox vind je genoeg informatie, afbeeldingen, handleidingen en video's om de juiste keuze te maken die bij jou past. Het heeft met jouw voorkeur te maken. Welke jij ook kiest, jij gaat straks sneller dan de rest!


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies