Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!


Het leasen van een fiets

Fietsunie werkt samen met meerdere leasemaatschappijen, waardoor je zowel zakelijk als privé een elektrische fiets kunt leasen. Leasemaatschappijen houden altijd rekening met de adviesverkoopprijs van de fiets. Eventuele aanbiedingen op fietsen zijn daarom niet geldig bij lease.

Wat zijn de voordelen van een fiets leasen?

Wanneer je een fiets least, heb je geen kosten voor onderhoud, reparaties, verzekeringen en pechhulp. Dit wordt namelijk door de leasemaatschappij geregeld. Na afloop van jouw leasecontract lever je de fiets weer in, kies je een nieuw model uit of neem je de fiets voor een aantrekkelijke prijs van de leasemaatschappij over.

Welke fiets mag ik leasen?

Je mag iedere fiets leasen. Of je nu kiest voor een elektrische fiets of een bakfiets. Kies voor een fiets waar je dagelijks veel plezier van hebt. Je mag de fiets namelijk ook privé gebruiken.

Leasen via je werkgever

Sinds 2020 is er een nieuwe leaseregeling van kracht, waardoor het leasen van een fiets hetzelfde werkt als het leasen van een auto. Je zoekt via de leasemaatschappij een fiets uit die je tegen de adviesprijs gaat leasen. De leasemaatschappij vraagt jouw werkgever om goedkeuring en zodra deze akkoord heeft gegeven dan krijgen wij een seintje om jouw fiets rijklaar te maken. Zodra je de fiets ontvangen hebt start het leasecontract. Je werkgever betaalt een vast bedrag per maand. Bovenop de leasekosten telt je werkgever 7% van de adviesprijs van jouw fiets op bij jouw inkomen. Op deze 7% wordt loonheffing ingehouden en je ziet de bijtelling terug op je loonstroken. In ruil hiervoor mag je de fiets ook privé gebruiken.

Fietsunie werkt samen met meerdere leasemaatschappijen. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden en neem vervolgens contact op met een samenwerkende leasemaatschappij.

Zo werkt het

Wil je jouw gekozen fiets alvast reserveren? Dan kun je deze bestellen en tijdens het betaalproces voor Fietsplan/ Lease kiezen. Wij reserveren de fiets voor maximaal 4 werkdagen. Daarom is het belangrijk dat jij zo snel mogelijk de code aan ons doorgeeft, zodat jij er zeker van bent dat je jouw gekozen fiets daadwerkelijk krijgt.

Privé een fiets leasen

Een nieuwe fiets is meestal een flinke investering. Een fiets privé leasen kan daarom erg interessant zijn. Ook bij private lease profiteer je van enkele voordelen. Je hoeft geen fietsverzekering af te sluiten, onderhoud en reparaties worden door de leasemaatschappij geregeld en je kunt gebruik maken van pechhulp. Fietsunie werkt samen met Leasefiets. Wil je een fiets bij Leasefiets leasen? Vraag dan een offerte aan.

Een fiets op afbetaling kopen?

Bij Fietsunie heb je de mogelijkheid om te kiezen voor SprayPay. Hiermee kun je gespreid betalen in meerdere termijnen. Dit is geldig voor orders vanaf € 250 tot € 10.000. Je hebt de keuze om in 12, 18, 24, 36, 48 of 60 termijnen te betalen. De rente is afhankelijk van de orderwaarde en de gekozen termijn. Wanneer je in onze webshop kiest voor SprayPay dan worden de bedragen per maand zichtbaar in de laatste stap van het bestelproces.

Wil je in 3 termijnen betalen? Dat is mogelijk voor orders vanaf € 100 tot € 3000. Deze methode is geheel renteloos. Ook deze betaaloptie wordt aangeboden tijdens het bestelproces in onze webshop.

Een nieuwe fiets via het fietsplan aanschaffen?

Biedt jouw werkgever een fietsplan aan? Dan kun je een nieuwe fiets aanschaffen met belastingvoordeel. En dat voordeel is gemiddeld wel 40%. Wil je gebruik maken van het fietsplan? Bij Fietsunie zoek je zelf een nieuwe fiets uit, maar je werkgever betaalt deze. In feite heb je een schuld bij jouw werkgever en deze mag je terugbetalen door tijdelijke verlaging van je brutoloon. Omdat je brutoloon tijdelijk verlaagd wordt, betaal je minder inkomstenbelasting. En daardoor profiteer je van een interessant voordeel. Bij het sluiten van een fietsplan overeenkomst wordt eenmalig een bedrag van € 150,- in rekening gebracht. Deze kosten zijn standaard van toepassing bij een overeenkomst. Benieuwd naar het fiscale voordeel voor jou als werknemer? Vraag jouw werkgever naar de voorwaarden en lees meer informatie op de website van nationalefietsprojecten.nl.

Volspeed voor Bosch Active / Performance V4

Artikelnummer: 1233_E
EAN: 0036089630937
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4 Volspeed voor Bosch Active / Performance V4 Volspeed voor Bosch Active / Performance V4 Volspeed voor Bosch Active / Performance V4 Volspeed voor Bosch Active / Performance V4
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4
174,00
139,20
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Verwachte levertijd: 2 week(en)
Maak je bestelling compleet
Bestellen
 • Vanaf €50,- GRATIS bezorgd door heel NL
 • Wij hebben alles voor je E-Bike
 • Altijd SCHERP GEPRIJSD
 • Heb je vragen? Stel ze aan ons klantenservice team

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

Omschrijving

De Volspeed Tuningbox is geschikt voor alle Active Line, Active Line Plus, Performance Line & Performance Line CX motoren, met uitzondering van de generatie 1 motoren en de nieuwe 2022 Smart motoren (BES3) (te herkennen aan de Powertube 750 accu)

Compatibel met het Purion, Intuvia, Kiox en Nyon display.


De Volspeed Tuningsbox wordt rechtstreeks in de poorten van de motor gestoken en is netjes weggewerkt achter de motorkap voor een onzichtbare montage. Soms is het nodig om een cranktrekker te gebruiken om de crank te verwijderen. Dit product wordt onder aan de pagina aangeboden. 
Bediening van de chip is eenvoudig te regelen via het bedieningspaneel van jouw E-bike. Activatie van de chip wordt gedaan door de min-knop van het bedieningspaneel 3 seconden ingedrukt te houden. 

Veelgestelde vragen:

V: Waarom kiezen voor Volspeed?
A: 
Bij Volspeed V4 voor Bosch is het mogelijk om de rijprofielen per stand (Eco, Tour, Sport etc) aan te passen én de snelheid te verhogen. Dit allemaal zonder computer, maar geheel via het bedieningspaneel van jouw Bosch E-bike.  Daarnaast is de maximale snelheid in te stellen per 1 km/h, erg nauwkeurig dus!
Wil je dit allemaal niet, dan kun je de chip ook gewoon gebruiken. De chip komt met af-fabriek ingestelde waardes. 

V: Loopt er, net als bij de Speedbox 3.0, een timer ná het rijden?
A: nee, Volspeed heeft geen timer. De fiets kan direct uitgezet worden.

V: Mogen er nog software-updates gedaan worden?
A: Liever niet, wij weten helaas ook niet of Bosch nieuwe upgrades toevoegt aan zijn anti-tuningsdetectie en kunnen dus geen garantie geven dat uw chip nog zal werken ná een software-update. VOLspeed houdt zelf een lijst bij met veilige updates. Klik hier

V: Als ik toch een update moet uitvoeren, kan ik de chip dan laten zitten?
A: Ja, maar het is niet aan te raden. Dit kan leiden tot discussies met uw leverancier van de fiets over eventuele toekomstige garanties. 

De uitgebreide handleiding (Engels) vindt u hier.

Productspecificaties:
Dimensies: 37x19x9mm (LxBxH)
Kabellengtes: circa 180mm
Gewicht: 25 gram.
Voltage: 5VDC
WEE-REGnr: DE35476192

Leveromvang:
1x tuningsmodule
1x handleiding
2x Ty-wraps

Houd er rekening mee dat het gebruik van dergelijke aangepaste elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van VOLSPEED-producten. Het is niet toegestaan ​​om elektrische fietsen uitgerust met de VOLSPEED producten op openbare wegen, fietspaden en op openbare plaatsen te gebruiken. Elektrische fietsen uitgerust met VOLSPEED -producten kunnen uitsluitend op eigen terrein worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van VOLSPEED producten kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.
Fietsunie raad u aan om altijd extra beschermende maatregelen te nemen vanwege de toenemende risico's bij hogere snelheid, zoals bijvoorbeeld een helm.
 

 • Maximale snelheid is in te stellen van 25-45 km/h.
 • Onzichtbare installatie
 • Plug & Play
 • Toont de actuele snelheid, wordt niet gehalveerd.
 • Persoonlijke activatie-code mogelijk
 • Aanpasbare rijmodi (Dynamic modus)
 • Prijs ten opzichte van de Speedbox
 • Rij-modi aanpassen is complex, lees de handleiding goed! 
Schrijf een review
Volspeed voor Bosch Active / Performance V4

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Reviews (29)

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 29 beoordelingen
29
0
0
0
0

Eric

Goed product met een duidelijke montage handleiding


Ger J

Inpluggen en hij werkt perfect.
Ingebouwd bij mijn fiets met Purion display..


sander

Zeer goede informatie over product gegeven en snel ontvangen


Johan

Volspeed installeren is simpel. Werkt goed makkelijk in te stellen. Zeer tevreden met de aankoop .


Adrie van Gemerden

Product geïnstalleerd, en het werkt prima.
Bedankt fietsunie voor de snelle levering.


Mark

Werkt goed. Je hoeft niet stil te staan om het in of uit te schakelen. Ik heb een Sparta M8b belt uit 2021 en haal ongeveer 34-40 km/h afhankelijk van de wind. Boven de 40 moet je ongeveer even snel trappen als wanneer je 25 in z’n 4 wil halen.


Linthout

Ik ben zeer tevreden, product voldoet precies zoals de omschrijving. Service van levering en telefonische uitleg was top.


Rob

Deze volspeed "werkt" als een trein. Niet meer een 'blokkade' bij 27 km, maar in een normaal tempo door kunnen trappen. Het gaat voor mij niet om de topsnelheid van 45km te bereiken (te hoog aantal trapomwentelingen hetgeen je niet lang volhoudt) maar om het gemak van het fietsen. Inschakelen en uitschakelen werkt perfect en geen storingen zoals bij andere merken wordt vermeld. Levering en contact verliepen uitstekend. Let wel op det je de juiste cranck-trekker gebruikt. Deze moest ik nl even nabestellen.


Rob

Volspeed voor Bosch doet wat ie moet doen. Eindelijk niet afgeremd worden, maar gewoon door kunnen trappen bij 27km tot een lekker tempo. Het gaat niet om een topsnelheid te halen (want dat gaat toch niet met de pedaal slag die je moet maken om een snelheid van 40-45 km te rijden) , maar voor een passend tempo om lekker ‘door’ te kunnen fietsen. Werkt prima zonder problemen. Aflevering en contact was 👍


Dudley

Werkt fantastisch en zonder problemen. Vrij eenvoudig te monteren en het werk heel simpel.


Rudi Van Der Stel

Goed product met een duidelijke handleiding. Montage houd niet veel in.. voordeel dat je kan in- en uitschakelen al fietsend.


Sanne

De chip was snel bezorgd, is makkelijk te monteren en in te stellen. Fantastisch product.


Guy

Zeer goede hulp bij welk onderdeel te kiezen en super levering.


Grigore iulian

erg handig en ik raad het aan!


Audrey

Plug and play, goede beschrijving, werkt goed!


Ron de Fietser

Dit product doet precies wat het moet doen, zorgen dat je sneller kunt fietsen met een elektrische fiets die net niet snel genoeg gaat met de fabrieksinstellingen. Je kunt zelf makkelijk kiezen welke snelheid je wilt gebruiken en dat hoeft echt niet 45 te zijn. 32 Km/h is snel genoeg, zeker gezien feit dat je dan (Batavus) nog net wat langzamer fietst volgens de GPS. Voor woon/werk verkeer (grotere afstand) een ideale oplossing, voor normaal fietsverkeer niet nodig.
De handleiding is goed en in NL, je moet wel een beetje handig zijn om te monteren, bij mij geen cranktrekker nodig, kon er zo bij. Kabeltjes een beetje wegwerken en je bent klaar.
Veel plezier al van gehad, hoewel de accu dus echt wel minder lang meegaat, mede omdat ik altijd VOLspeed fiets :)


Marina

Zeer tevreden over mijn aankoop.
Nu is mijn e-bike echt top.


Herman

Prima product, eenvoudige installatie en gebruik.
Mensen, zet, voor je veiligheid, wel een helm op. Even wennen, maar als we dit allemaal doen is het vanzelfsprekend en gewoon aan het worden.


Edwin

Snelle verzending, makkelijke installatie en werkt perfect. Echt een aanrader.


Wouter Hagen

Werkt perfect! Erg simpel zelf aan te sluiten met duidelijke instructies. Niet meer dan paar minuten werk. En supersnel geleverd!


Erik

De chip was erg makkelijk te installeren. De bijgeleverde omschrijving was erg duidelijk. De chip werkt perfect. Is makkelijk in te stellen op elke snelheid tussen 25 en 45 km/h. De chip is makkelijk aan en uit te zette. Moet elke keer aangezet worden. Wil je geen snelheidsverhoging zet je de chio gewoon niet aan. Kan ook onder het rijden.


Lester

Top spul. Verlost van de 25km/u begrenzing. Ik gebruik m voor woon werk verkeer. Scheelt 20 minuten. Pluspunt: je hoeft de teller niet tot 0 te wachten.


Ruud Jacobs

Prima


Deduiv

Geweldig apparaat, eenvoudige installatie en je merkt meteen het verschil. Ook het bedienen is heel simpel, ben er erg blij mee!


Johan

De tuning box werkt prima is en snel geleverd. Installeren is een fluitje van een cent.


MB

Op mijn Gazelle ultimate gemonteerd, Werkt super!


W.L.

Tuning box is makkelijk te installeren, en werkt zonder storingen. Even de min toets op het stuur ingedrukt houden en de box is geactiveerd, uitzetten gaat vanzelf bij het uitzetten van de fiets. Tot nu toe erg tevreden mee.


Hub Meussen

Ondanks het ontbreken van enige review hier, hierbij de eerste. Ik heb gekozen voor de niet populaire Volspeed, omdat er op diverse forums nauwelijks code 504 voorkomt. Dat komt omdat de maximale snelheid op 45 km/u bewust niet overschreden wordt met ondersteuning.
Mijn Kalkhoff met Bosch Performance Line CX 2022 motor functioneert perfect ermee. Althans voor de eerste 30 km.
Crankstel moest gedemonteerd worden, niet veel ruimte onder de "motorkap". Tip, de chip zelf boven de motor verstoppen, daar zit een gat, welke naar de andere kant doorloopt. Kabels makkelijk met de 2 tiewraps vast te zetten.
Succes met monteren en veel veilige kilometers...
Oja, Schaf een helm aan, 45 km/u is verdomde snel als je valt.


Bilik

Perfect.
De Volspeed is gemakkelijk zelf in te bouwen dankzij de goede handleiding.
Het werkt prima. Na activering van de Volspeed (een knop of code op je display) heb je de keuze van 32 tot en met 45 km/h.
Je kan nog veel meer aanpassen maar voor nu levert hij voldoende kracht bij de juiste snelheid.
Een geweldige oplossing voor iemand die overstapt van een voorwielmotor met instelbare topsnelheid naar een middenmotor.

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies