Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Regelaars en controllers: het brein van je elektrische fiets

Een regelaar of controller is het brein van je elektrische fiets. Hier komen alle kabels samen en wordt geregeld dat de juiste handelingen, instellingen en reacties plaatsvinden. Bij Fietsunie hebben we een breed assortiment aan regelaars en controllers, zowel universeel als specifiek voor bepaalde merken en modellen.Onze regelaars en controllers zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaar. Ze zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren en zorgen voor een soepele en veilige rit. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Of je nu een fietsenwinkel hebt en op zoek bent naar regelaars en controllers voor je klanten, of als je als particulier je eigen fiets wilt upgraden, wij hebben de juiste oplossingen voor je. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste regelaar of controller voor je elektrische fiets.

Bij Fietsunie leveren we onze regelaars en controllers door heel Nederland, zowel online als offline. Zo kun je snel en gemakkelijk de juiste regelaar of controller voor je elektrische fiets vinden en bestellen.

Kortom, als je op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige regelaars en controllers voor je elektrische fiets, dan ben je bij Fietsunie aan het juiste adres. Neem gerust contact op met ons deskundige team voor meer informatie of advies.


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies