Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Welke tuning past bij mij?

Je wilt graag iets harder op je E-Bike en je wilt dus je E-Bike tunen. Dit kan op veel verschillende manieren. Om de juiste tuning bij de juiste chip te vinden, hebben we een stappenplan gemaakt.

Stap 0:
Hierdoor is tuning geen optie
Als je een Enviolo Automatiq naaf of Nexus DI 2 naaf hebt in je E-Bike, dan is er geen tuning mogelijk.
Tuning werkt ook alleen met middenmotoren. Heb je een voorwielmotor of achterwielmotor dan kun je jouw E-Bike ook niet tunen. 

Stap 1:
Zoek de beschikbare tuning opties op
Niet voor elke E-Bike zijn er meerder tuning opties. Soms is er maar 1 of zelfs geen tuning optie. Heb je een Bosch motor in je E-Bike, KLIK HIER. Heb je een Giant E-Bike, KLIK HIER. Heb je een ander merk motor in je E-Bike? KLIK HIER en klik in het filtersysteem, jouw motor aan.

Je kunt vaak simpel op het plaatje van de middenmotor, het merk en de variant vinden. Google anders jouw E-Bike, dan kun je ook makkelijk de motor variant vinden. 


Stap 2:
Een keuze maken.
Je hebt in stap 1 als het goed is, alle tuning opties voor jouw E-Bike gevonden. Als er maar één optie is, maakt dat de keuze natuurlijk makkelijk. Als er meerdere opties zijn, dan snappen we dat je een keuze maken lastig vindt. De verschillen tussen de tuning opties lees je HIER. Lees dit door om er achter te komen, welke tuning optie het beste bij jou persoonlijke wensen past.


Stap 3:
De test.
Je weet nu welke tuning opties je hebt en wat de verschillen zijn. Kun je nog niet een keuze maken dan hebben we een simpele test gemaakt. De test werkt alleen als je alle 3 de tuning opties (badassBox, Speedbox & Volspeed) nog over hebt. 

Laten we beginnen:

Ik wil gewoon harder. Het liefst zonder zo weinig mogelijk montage gedoe.


          
Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies