Johnny Loco Cargo Coupe deluxe


Deze schiterende bakfiets is voorzien van een 20inch voorwielmotor van het merk Bafang. De motor is nagenoeg geruisloos. De accu en controller zijn weggewerkt onder de zittingen in de bak. Op deze plek blijven ze goed beschermd tegen vocht vuil.  

Foto

Van Raam O-Pair rolstoelfiets


Deze Van raam rolstoelfiets is voorzien van een Bafang middenmotor. Samen met een strerke 17Ah 612Wh drager accu kan men van vele kilometers fietsplezier genieten. 

Foto

Van Raam easy sport


Deze Van Raam easy sport is door ons voorzien van nieuwe elektrische ondersteuning. De fiets was voorzien van een syteem van een andere leverancier. Door de vele storingen is de zorginstelling bij ons terrecht gekomen om dit op te lossen. Alle componenten zijn door ons vervangen zodat de eigenaar weer met veel plezier kan genieten van de fiets. 

Foto

Van Raam Easy Rider met elektrische trapondersteuning


Wij mochten deze splinternieuwe Van Raam voorzien van trapondersteuning. De motor is van het merk Bafang. Wij werken uitsluitend met dit merk! De kwalieit van deze motoren ligt ver bovon de kwaliteit van alle andere elktrische fiets motoren. De accu is geplaats onder het rekje en heeft een capaciteit van 13.6Ah. 

Foto

Van Raam midi 


Deze Van Raam midi hebben wij voorzien van elektrische ondersteuning. De motor is geplaatst in het voorwiel en is van het merk Bafang. Deze ondersteuning is geprogrammeerd om soepel te werken voor een driewielfiets en kan voor elke bereider afgesteld worden. De accu is geplaatst onder het rekje en is afneembaar. 

Foto

Cannondale tandem.


wij mochten deze Cannndale tandem voorzien van trapondersteuning. De fiets is voorzien van een 500watt Bafang middenmotor. De accu die geplaatst is heeft een capacieteit van wel 21Ah! Hierdoor hoeven de eigenaren niet bang te zijn dat ze met een lege accu komen te staan. 

Foto

Onderwater tandem met elektrische ondersteuning 


Wij mochten deze schitterende Onderwater tandem voorzien van elektrische ondersteuning. Deze fiets is geschikt voor één volwassene en maar liefst twee kinderen. Dit met een 17Ah 612Wh sterke accu kan men vele kilometers fietsen.

Foto

Sensa fietsen zijn zeer geschikt voor ombouw naar elektrisch.


Alweer mochten wij meerdere splinternieuwe Sensa's voorzien van elektrische ondersteuning. Op de foto ziet u een Sensa Superlite met een Bafang middenmotor. Het totaalgewicht van deze fiets bedraagt slechts 21.1Kg. Dit is voor een elektrische fiets zeer liccht! En dan ook uitstekend geschikt voor achterop uw auto, caravan of camper.

Foto

Buzzraw Coast cycles 


Wij mochten deze Buzraww van Coast cycles voorzien van elektrische ondersteuning. De fiets is voorzien van een 750watt achterwielmotor met een inbouwmaat van 175mm, De accu is een 48v 13.6Ah hierdoor kan er veel worden gereden met een topsnelheid van maar liefst 50km/h. Deze fiets word gebruikt op eigen terrein dus hiervoor hoeft men geen kenteken aan te vragen. 

Foto

Van Raam Maxi confort voorzien van elektrische trapondersteuning. 


Deze Van Raam Maxi comfort mochten wij voorzien van een voorwielmotor met een 36v 13.6Ah accu. De motor is van het merk Bafang in combinatie met onze E-Drive controller en display's zijn deze motoren fluisterstil en bijna niet hoorbaar. De accu is achterop onderaan het rekje bevestigd zonder afgeslepen drager zoals andere verkopers van ombouwsets nog wel eens doen. Kortom Fietsunie levert kwalieteit! 

Foto

Carbon Cannondale voorzien van een middenmotor


Zo nu en dan krijgen wij ook hele speciale verzoeken. Zo mochten wij deze schitterende Cannondale voorzien van elektrische ondersteuning. De fiets heeft een speciale 100mm Bafang BBS02B 48v 500watt middenmotor afgeregeld max 250watt. Hierdoor kon er een accu worden geplaatst van maar liefst 52volt en 910Wh! Door de schakelsensor word de ondersteuning uitgeschakeld op het moment dat er geschakeld word. Wij wensen de klant veel plezier met zijn fiets!

Foto

Nijland Singly voorzien van trapondersteuning


Ook Nijland Singly's kunnen prima worden voorzien van ons E-Drive systeem. Deze Singly is voorzien van een Bafang voorwielmotor, een LCD display en een accu die laag achterop de fiets is gemonteerd. Dit zorgt voor de beste rijeigenschappen.

Foto

Gazelle Orange T27 voorzien van een Bafang motor


De Gazelle Orange op de foto rechts mochten wij voorzien van een Bafang middenmotor. In combinatie met een frame accu heeft deze fiets de beste gewichtsverdeling. 

Foto

Sparta Max voorzien Bafang voorwielmotor


Deze Sparta max is voorzien van een Bafang voorwielmotor met een drager accu. De accu heeft een capacieteit van 612Wh dit zorgt ervoor dat de klant vele kilometers kan maken op een enkele acculading. Een sprate Max is een fiets met een zeer groot frame. Onze ombouwset zijn zo ontwikkeld dat deze op elk type fiets passen. 

Foto

Sensa Cross travel voorzien van een E-Drive achterwielmotor 


Deze Sensa is voorzien van een achterwielmotor dit in combinatie met een drager accu. Een achterwielmotor zorgt ervoor dat de klant een duw in de rug krijgt. Dit zorgt voor een maar natuurlijker rijervaring als een voorwielmotor. 

Foto

Koga hybride fiets voorzien van een Bafang achterwielmotor. 


Hiernaast ziet u een voorbeeld van een nieuwe Koga hybride fiets welke is voorzien van een Bafang achterwielmotor. Op deze manier heeft de klant een lichtgewicht elektrische fiets met de zelfde eigenschappen als een complete elektrische fiets. 

Foto

HP Velotechnik Scorpion. Voorzien van een 350watt achterwielmotor


Deze HP Velotechnik Scorpion is voorzien van een achterwielmotor van Bafang. Deze accu is geplaatst op de drager op wens van de klant. Deze accu heeft een vermogen van wel 612Wh uur. Met deze combinatie kan de klant vele kilometers maken op 1 acculading. 

Foto

Corratec voorzien van een Bafang middenmotor

Deze Corratec is voorzien van een Bafang BBS01 middenmotor. De fiets kan met de bijbehorende accu 735Wh tot wel 180km fietsen op een enkele acculading. 

Foto

Urban Arrow omgebouwd met een Bafang voorwielmotor


Ook een Urban Arrow kan prima worden voorzien van elektrische ondersteuning. Hiernaast ziet u een voorbeeld van een model welke wij mochten voorzien van een voorwielmotor. Deze accu is netjes weggewerkt onder de zitting in de bak.

Foto

Santos Travelmaster voorzien van elektrische ondersteuning


Deze Santos Travelmaster is voorzien van een E-Drive voorwielmotor met een 20.4ah frame accu op de plek van de bidon houder. 

Foto

Van Raam Twinny met electrische ondersteuning


Wij mochten de schitterende Van Raam driewieltandem voorzien van elektrische ondersteuning. Het resultaat mag er wezen al zeggen wij het zelf. #tandem #vanraam #edrive #elektrischeondersteuning #ebikekit#bafang #ebike

Foto

Van Raam Easy Rider voorzien van een E-Drive Ebike-kit

Deze nieuwe Van Raam Easy Rider is voorzien van elektrische ondersteuning die wij achteraf mochten opbouwen. De elektriche ondersteuning die Fietsunie monteerd is de zelfde kwalieteit als die Van Raam gebruikt. Echter wel tegen een fractie van de prijs van de originele ondersteuning. Dit scheelt 

Foto

Cannondale Trail


Wij mochten deze ombouwset leveren voor een Cannondale trail. Na de ombouw mochten wij de fiets nog even bewonderen. Wij vinden het zeer geslaagd en wensen Dhr Veldman veel plezier met deze fiets! De fiets is voorzien van een 350watt achterwielmotor met een 48volt 13.2Ah accu.

Foto

Gazelle HeavyDutyNL - Bafang middenmotor


Wij mochten deze Gazelle HeavyDutyNL voorzien van een Bafang middenmotor met een 17Ah 612wh bagagedrager accu. Deze fiets heeft een actieradius van 60-160km en een middenmotor met wel 80Nm koppek.  

Foto

Babboe city ombouwen naar elektrisch

Wij laten u graag zien dat ook een Babboe city fiets uitstekend omgebouwd kan worden naar een volwaardige elektrische fiets.
Bekijk onderstaande foto's voor het resultaat van de Babboe city fiets die door Fietsunie is omgebouwd.
Twijfelt u of uw bestaande fiets opgebouwd kan worden naar een elektrische fiets? Vraag het ons!
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Foto

Van Raam balance elektrisch maken

Wij laten u graag zien dat ook een Van Raam fiets uitstekend omgebouwd kan worden naar een volwaardige elektrische fiets.
Bekijk onderstaande foto's voor het resultaat van de Van Raam fiets die door Fietsunie is omgebouwd.
Twijfelt u of uw bestaande fiets opgebouwd kan worden naar een elektrische fiets? Vraag het ons!
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Foto

Dahon elektrisch maken

Wij laten u graag zien dat ook een Dahon fiets uitstekend omgebouwd kan worden naar een volwaardige elektrische fiets.
Bekijk onderstaande foto's voor het resultaat van de Dahon fiets die door Fietsunie is omgebouwd.
Twijfelt u of uw bestaande fiets opgebouwd kan worden naar een elektrische fiets? Vraag het ons!
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Foto