Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Oplader elektrische fiets

Universele elektrische fiets oplader nodig? En moet deze zo snel mogelijk worden vervangen? Dan heeft Fietsunie.nl voor u de juiste oplossing. Ons eigen merk E-drive is universeel en uitermate geschikt als vervanging voor uw huidige oplader. De kwaliteit van onze E-drive opladers doen absoluut niet onder aan de kwaliteit A-merk opladers.

Bekijk de verschillende opladers voor elektrische fietsen

Hieronder kunt u direct naar de categorie doorklikken om het actuele aanbod te bekijken. Naast de 24V en 36V variant hebben we ook nog diverse andere opladers voor elektrische fietsen. Voor alle opladers geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen thuis bezorgd.

Aanschaffen van een oplader voor een elektrische fiets

Wat belangrijk is te weten is het voltage van uw elektrische fiets. In de meeste gevallen is dit 36volt of 24volt. Op uw kapotte oplader staat waarschijnlijk 29.5volt voor een 24volts fiets of 42.5volt voor een 36volts fiets.

Ook de stekker is van belang. Wij hebben diverse soorten opladers met verschillende soorten stekkers in ons assortiment. Kun u niet de juiste oplader voor uw elektrische fiets vinden stuurt u dan gerust een email naar info@fietsunie.nl

En hoe zit het met de ampère?

Ook staat er 1,5A, 2A of 2,5A op uw defecte oplader. Dit is enkel en alleen de snelheid waarmee de accu wordt opgeladen. Heeft u dus een oplader met een ander A getal als onze opladers? Dan zullen onze opladers ook voor uw eigen accu werken. Uitgaande spanning 42V 2A of 2.5A (nodig voor 36V lithium accu) Uitgaande spanning 29.4v 2A of 2.5A (nodig voor 24V lithium accu)

Heeft u vragen of wenst u advies?

Mocht u toch nog vragen hebben of liever telefonisch advies ontvangen over welke oplader het beste past bij uw elektrische fiets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze nieuwe winkel in Emmen. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.