Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 14 dagen niet goed, geld terug

Ombouwset met Bafang BBS01, BBS01B, BBS02, BBS02B of BBSHD middenmotor

Het gewicht van deze middenmotor bedraagt ongeveer 3,8kg, waarbij het gehele gewicht verdeeld wordt in het midden van de fiets. Heeft uw naafversnellingen of derailleur versnellingen dan kan dit perfect worden aangedreven door onze middenmotoren. De Bafang middenmotor aandrijving geeft de rijder de mogelijkheid om te rijden op steile en heuvelachtige wegen, terwijl naafmotoren dit in vele mindere maten kunnen doen. Het gevoel tijdens het fietsen van de middenmotor evenaart het gevoel van het traditionele fietsen. De trapas motor wordt bevestigd in de trapas van de fiets, zoals dat ook bij andere elektrische fietsen is bevestigd. Onze 250W middenmotor geeft meer koppel dan een 500W naafmotor. De bafang middenmotor ombouwset heeft een superieure kracht en is absoluut fluisterstil. 

Elke motor word geleverd als complete set. Ook zijn alle motoren voorzien van een aansluiting voor uw verlichting. Zo kunt u een 6volt koplamp of achterlamp aansluiten op het systeem. Ook hebben alle motoren een aansluiting voor een schakelsensor. Deze schakelsensor van Gearsensor is optioneel. Deze zorgt ervoor dat de ondersteuning word uitgeschakeld op het moment dat u schakeld met de versnellingen van uw fiets. Weergave:
 


Bezig met laden...

Voordelen van een middenmotor ombouwset

Het hebben van een elektrische fiets met middenmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • Het volledige gewicht van slechts 3,8KB wordt verdeeld over het midden van uw fiets;
  • Perfecte samenwerking met naafversnellingen en/of derailleur versnellingen;
  • Trapas motor wordt bevestigd in de trapas van de fiets;
  • De middenmotor van Bafang is fluisterstil en superieur krachtig;
De Bafang middenmotor ombouwsets die u op Fietsunie.nl vindt zijn allemaal compleet uitgerust met alle benodigdheden om uw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Snelle levering van middenmotor ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle middenmotor ombouwsets zijn bij ons uit eigen winkel voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assotiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.