Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Achterwielmotoren van Bafang & E-Drive

Bent u op zoek naar een achterwielmotor voor uw ombouwset? Bij ons vindt u de beste achterwielmotoren. De krachtige 250 of 350Watt motor is geschikt voor zowel v-brake als schijfrem.

Snelle levering van achterwielmotor uit voorraad

Vrijwel alle achterwielmotoren zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop. 

Voordelen van de E-drive achterwielmotor

Het hebben van een elektrische fiets met achterwielmotor heeft enkele aangename voordelen.

  • In de gewone fietsstand voel je geen weerstand van de achterwielmotor;
  • U kunt gebruik blijven maken van de bestaande remhendels;
  • Wij leveren standaard een 11Ah accu mee. Bij veel andere aanbieders betaalt u hier extra voor;
  • De achterwielmotor geeft een natuurlijke rijbeleving tijdens het fietsen;
De E-Drive achterwielmotor die u op Fietsunie.nl vindt zijn allemaal compleet uitgerust met alle benodigdheden om uw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische fiets.

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.