Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
🚀 Het is BLACK FRIDAY 'SUPER SALE' bij Fietsunie! 20% korting op accessoires!

Urban Arrow elektrische bakfiets verzekeren? Ontdek Kingpolis Connected

Urban Arrow elektrische bakfiets verzekeren? Ontdek Kingpolis Connected

Dat Urban Arrow bakfietsen enorm populair zijn hoeven wij waarschijnlijk niet te vertellen. Deze moderne, elektrische bakfietsen zijn niet alleen handig voor het vervoeren van goederen en kinderen, maar ze dragen ook bij aan een duurzamere levensstijl. Deze elektrische bakfietsen zijn erg geliefd in en om de stad. Niet alleen voor gebruikers, maar helaas ook voor dieven. De afgelopen tijd heb je in het nieuws kunnen lezen dat steeds minder verzekeringsmaatschappijen bereid zijn om een Urban Arrow bakfiets te verzekeren. Gelukkig kun je nog wel terecht bij Kingpolis. Met de Kingpolis Connected verzekering ben je verzekerd van een goede dekking.

Waarom je een speciale verzekering voor Urban Arrow moet afsluiten

Urban Arrow bakfietsen zijn uniek vanwege het ontwerp en de functionaliteit. Ze worden niet alleen gebruikt voor gezinsvervoer, maar ook vele bedrijven gebruiken deze bakfiets als alternatief voor een bestelbus. Elektrische bakfietsen maken een enorme opmars en worden vaak gezien als een milieuvriendelijk alternatief voor de auto. Dit maakt elektrische bakfietsen waardevol voor veel Nederlandse huishoudens.

Vanwege de hogere aanschafwaarde en diefstalgevoeligheid, hebben traditionele verzekeraars moeite met het aanbieden van een juiste verzekering. Daarom heb je een speciale verzekering nodig om de Urban Arrow bakfiets te kunnen verzekeren. Alle verzekeringsmaatschappijen eisen dat de bakfiets voorzien moet zijn van een werkend track-and- trace systeem. Hierbijt hoort ook een abonnement, zodat de fiets ten alle tijde te traceren is. In het geval van Kingpolis is het nodig om de Urban Arrow bakfiets te voorzien van de Urban Arrow Connected GPS+ module. Andere trackers worden vanaf 1 oktober 2023 niet meer geaccepteerd door Kingpolis.

Urban Arrow Connected GPS+ module

Met de Urban Arrow Connected GPS+ module bescherm je jouw Urban Arrow elektrische bakfiets tegen diefstal en krijg je toegang tot tal van slimme functies. Urban Arrow Connected bestaat uit twee delen. De fysieke Connected GPS+ module en de Urban Arrow App. De module wordt door de monteurs van Fietsunie diep verborgen in jouw bakfiets. De module staat in verbinding met GPS, Internet en Bluetooth. De module is verkrijgbaar voor €399,- in combinatie met een 4-jarig data-abonnement. Na deze periode is de connectiviteit optioneel jaarlijks te verlengen.

De Urban Arrow App

Is de Connected GPS+ module ingebouwd? Dan download je de Urban Arrow app op je smartphone. Vervolgens maak je de koppeling tussen de Connected GPS+ module en de Urban Arrow app. De Urban Arrow App is beschikbaar voor IOS en Android toestellen.

De voornaamste features van de app zijn:
  • Digitaal op slot zetten van je fiets (Motion sensor alarm via App)
  • Track de live-locatie van je fiets
  • Real time inzicht in batterijpercentages
  • Het resterend bereik van je fiets per ondersteuningsmodule
  • Inzicht in ritgegevens / historie
In combinatie met de Connected verzekering
  • Melden van diefstal
  • Inschakeling opsporingsdienst van de verzekeraar + terug haalservice 24/7
  • Pechhulp via de app
Compatibiliteit
Urban Arrow Connected is in te bouwen in alle Urban Arrow Family en Shorty modellen vanaf modeljaar 2019, met uitzondering van de Urban Arrow Family Anniversary Edition. Er zijn drie soorten Connected systemen verkrijgbaar; BES3 Smart, BES2 Active & Performance en BES2 Cargo Line. Het is belangrijk om de juiste module te selecteren voor jouw Urban Arrow bakfiets.

Kingpolis Connected: De ideale oplossing voor Urban Arrow eigenaren

Kingpolis biedt een speciale Urban Arrow bakfietsverzekering. De Kingpolis Connected verzekering is gericht op het traceren en terughalen van gestolen fietsen, doordat alle verzekerde fietsen voorzien zijn van een track-and-trace systeem. De Kingpolis verzekering biedt een breed scala aan voordelen, waaronder:

1. Diefstaldekking
Urban Arrows zijn waardevol, en diefstal kan een grote zorg zijn. Met Kingpolis Connected ben je gedekt in geval van diefstal.

2. Schade aan de fiets
Of het nu gaat om een ongeluk op de weg of schade tijdens het parkeren, deze verzekering dekt de kosten van reparaties aan je Urban Arrow.

3. Accessoires
Als je waardevolle accessoires aan je fiets hebt toegevoegd, zoals een extra zitje of een elektrische bel, biedt Kingpolis Connected dekking voor deze items.

4. Pechhulp
Als je onderweg pech hebt met je Urban Arrow, biedt Kingpolis Connected ook pechhulp, zodat je snel weer op weg kunt.

5. Aanvullende dekkingsopties

Je kunt je polis aanpassen aan je specifieke behoeften door aanvullende dekkingsopties toe te voegen, zoals een ongevallenverzekering of juridische bijstand.

Als trotse eigenaar van een Urban Arrow wil je er zeker van zijn dat je fiets goed is verzekerd. Hoewel veel verzekeraars moeite hebben om de juiste dekking te bieden voor deze bakfiets, is Kingpolis één van de uitzonderingen met hun speciale "Kingpolis Connected" verzekering. Met dekking voor diefstal, schade, accessoires en zelfs pechhulp, is dit de ideale keuze voor Urban Arrow-eigenaren in Nederland.

Koop je een Urban Arrow bakfiets bij Fietsunie? Bestel dan eenvoudig de Connected GPS+ module online. Wij bouwen deze module dan gelijk in de bakfiets, zodat je direct een verzekering bij ons kunt afsluiten via Kingpolis.

  Renate     21-09-2023 13:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies