Start met typen om te zoeken

Accusloten

Om ervoor te zorgen dat je elektrische fiets minder snel gestolen wordt is het van belang om deze goed op slot te doen. Naast je fiets te beveiligen met een normaal slot is het verstandig om een accu slot aan te schaffen. Deze biedt je extra beveiliging tegen diefstal van jouw accu: het duurste onderdeel van een e-bike. Ontdek het aanbod in accu sloten en kies degene die aansluit op jouw wensen en behoeftes.

Lees verder
Sluiten
7 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Waarom een accuslot voor jouw elektrische fiets?

Een accu is vaak een doelwit voor dieven. Met een goed accuslot kun je je fiets veilig achterlaten zonder je zorgen te maken over de veiligheid van de accu. Accusloten bieden niet alleen de juiste bescherming, maar werken ook afschrikwekkend. Dit komt doordat de accu sloten ervoor zorgen dat het stelen van een accu zo goed als onmogelijk wordt.

Ontdek het accuslot van Lockride

Een bekend merk is Lockride. Dit merk biedt voor diverse elektrische fietsen sloten aan en staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. De sloten van Lockride beschermen de accu op 4 punten:

  1. De bovenkant van het slot voorkomt dat een gat kan worden gebrand en de onderliggende schroef bereikbaar is.
  2. De zijkant van het slot zorgt ervoor dat de accu cilinderslot beschermd wordt tegen een cilindertrekker.
  3. Het gehele slot beschermt de accu tegen het loswrikken met een breekijzer. Dit kan met het slot niet losgewrikt worden zonder de accu te beschadigen.
  4. Daarnaast zorgt het slot er ook voor dat de accu volledig ingeklemd is, waardoor het de optimale bescherming geeft.

Hoe werkt een accuslot voor de fiets?

Het stelen van een accu kan met de volgende onderdelen: een breekijzer, cilinder trekker en een schroevendraaier. Dit gereedschap zorgt ervoor dat de accu zonder schade of krassen gemakkelijk gestolen wordt. Een accu slot zorgt ervoor dat dit onbegonnen werk wordt. Het vergrendelt de accu stevig aan de fiets en dient als een extra beveiliging. Zo kun je zonder zorgen je fiets achterlaten, terwijl je boodschappen doet of een pauze neemt tijdens je rit.

Lockride accuslot voor elke fiets

Lockride biedt voor diverse elektrische fietsen accu sloten aan. Het merk breidt zijn collectie voortdurend uit. Wanneer je ondervindt dat er geen passend slot is voor jouw type fiets, dan zorgt Lockride ervoor dat dit binnen no-time wel het geval is. Hierdoor verzekerd het merk sloten voor elke elektrische fiets!

Hoe moet ik een Lockride accuslot monteren?

Het monteren van een Lockride accuslot is eenvoudig en kan in de meeste gevallen worden gedaan met basistools die je al in huis hebt. De accusloten van Lockride komen met duidelijke instructies en benodigde bevestigingsmaterialen. Hier zijn algemene stappen:

  • Zorg ervoor dat je de accu op de fiets plaatst.
  • Bevestig het accuslot aan de daarvoor bestemde plaats.
  • Zorg ervoor dat het slot de accu stevig vasthoudt en niet gemakkelijk kan worden verwijderd.

Raadpleeg de handleiding voor specifieke instructies en zorg ervoor dat je het juiste gereedschap in huis haalt.

Accuslot kopen voor jouw elektrische fiets

Wil jij je elektrische fiets extra beveiligen? Ontdek het assortiment in accu sloten en voorkom diefstal van jouw kostbare accu. Benieuwd naar andere mogelijkheden om jouw elektrische fiets te beveiligen? Verken het aanbod in andere fietssloten, zoals kettingsloten en kabelsloten. Maak je fietsritten nog beter en comfortabeler met de juiste accessoires en onderdelen.