Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Keuzehulp:

Ah! Jij wilt graag weten welke opties jij hebt voor het opvoeren je elektrische fiets zeker? Dan zit je hier goed! Met onze keuzehulp hier links, vink je aan welke motor je hebt en de keuzehulp geeft alle passende oplossingen voor jouw E-bike. Zo hoef jij niet alles door te lezen of uit te zoeken maar weet je zeker dat het goed zit. 

Je kunt vaak op de buitenkant van je motor, het model/de variant vinden. Heb je een Bosch motor? Dan hebben we een speciale keuzehulp voor als je een Bosch Motor hebt.

Staat jouw motor er niet tussen of twijfel je?
Neem dan contact met ons op via email, Whatsapp of telefoon. Benoem gelijk je motor met bijbehorende informatie, eventueel een foto van het pobleem. 


Bezig met laden...
Heb je een vraag over een product?

Heb je een vraag over een product?

Vraag het ons
Speedbox voor Impulse EVO RS
MAGAZIJN OPRUIMWEKEN
Speedbox 1.0 voor Brose
MAGAZIJN OPRUIMWEKEN
SpeedBox 1.1 voor Shimano EP8
MAGAZIJN OPRUIMWEKEN
Speedbox 3.0 B.Tuning voor Yamaha
MAGAZIJN OPRUIMWEKEN

Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies