Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verzonden Dé E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen


GROOT ASSORTIMENT ACCU'S

Fietsunie bied een breed assortiment accu's aan voor het E-Drive systeem. U heeft de keuze uit de standaard 11Ah 396Wh - 13Ah 468Wh - 17Ah 612Wh of de zwaarste uitvoering Li-Ion 21Ah 735Wh. Ook hebben wij frame accu's die op de plek van een bidonhouder gemonteerd kunnen worden.
Wij zijn inmiddels al 13 jaar intensief bezig met de ontwikkeling van onze E-drive elektrische ondersteuning. Inmiddels voldoen al onze producten aan alle Europese kwaliteits en veiligheidsnormen. Al onze artikelen zijn EMC getest en voorzien van het CE keurmerk. 

Duurzame accu’s die makkelijk te monteren zijn

Onze accu's zijn altijd voorzien van A-merk cellen. Afhankelijk van de door u gekozen accu kunnen deze verschillen in merk. De meeste accu's zijn voorzien van Samsung, LG, Panasonic of Sanyo cellen. Tevens zijn onze accu's voorzien van een smart BMS systeem Deze BMS (battery management system) zorgt ervoor dat uw accu in uitmuntende conditie blijft. Ook kunnen wij onze accu's uitlezen. Wij kunnen dan bijvoorbeeld zien hoevaak de accu is opgeladen, ontladen en hoe de cellen zijn gebalanceerd. 


  

Alle accu's kennen een lange levensduur

Al meer dan 7 jaar verkopen en monteren we diverse soorten accu's voor elektrische fietsen. Wij kunnen daarom ook uit ervaring zeggen dat al onze accu's een lange levensduur hebben en bovendien licht in gewicht zijn. De accu's presteren uiterst goed en je geniet van een constante capaciteit, zowel vol als bijna leeg.


Laatst bekeken producten