Start met typen om te zoeken

Diverse soorten accu's

Fietsunie biedt een breed assortiment accu's aan voor het E-Drive systeem. Je hebt de keuze uit de standaard 11Ah 396Wh - 13Ah 468Wh - 17Ah 612Wh of de zwaarste uitvoering Li-Ion 21Ah 735Wh. Ook hebben wij frame accu's die op de plek van een bidonhouder gemonteerd kunnen worden. Wij zijn inmiddels al 13 jaar intensief bezig met de ontwikkeling van onze E-drive elektrische ondersteuning. Inmiddels voldoen al onze producten aan alle Europese kwaliteits en veiligheidsnormen. Al onze artikelen zijn EMC getest en voorzien van het CE keurmerk. 

Lees verder
Sluiten
7 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!

Duurzame accu’s die eenvoudig te monteren zijn

Onze accu's zijn altijd voorzien van A-merk cellen. Afhankelijk van de gekozen accu kunnen deze verschillen in merk. De meeste accu's zijn voorzien van Samsung, LG, Panasonic of Sanyo cellen. Tevens zijn onze accu's voorzien van een smart BMS systeem Deze BMS (battery management system) zorgt ervoor dat jouw accu in uitmuntende conditie blijft. Ook kunnen wij onze accu's uitlezen. Wij kunnen dan bijvoorbeeld zien hoevaak de accu is opgeladen, ontladen en hoe de cellen zijn gebalanceerd. 

Alle accu's kennen een lange levensduur

Al meer dan 7 jaar verkopen en monteren we diverse soorten accu's voor elektrische fietsen. Wij kunnen daarom ook uit ervaring zeggen dat al onze accu's een lange levensduur hebben en bovendien licht in gewicht zijn. De accu's presteren uiterst goed en je geniet van een constante capaciteit, zowel vol als bijna leeg.