Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug
SpeedBox2 voor Giant 2019
SpeedBox2 voor Giant 2019
Reviews | Review toevoegen

SpeedBox for Giant 2019 is een revolutionaire procesbesturingsmodule die de snelheidsbegrenzer van uw elektrische fiets onderdrukt. Het display toont de werkelijke snelheid, ook andere gegevens zoa...

Artikelnummer

SPC-8710610 

Standaard levertijd

Voor 16:00 besteld is morgen in huis

€ 179,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

SpeedBox for Giant 2019 is een revolutionaire procesbesturingsmodule die de snelheidsbegrenzer van uw elektrische fiets onderdrukt.
Het display toont de werkelijke snelheid, ook andere gegevens zoals maximale snelheid, gemiddelde snelheid, dagelijkse afgelegde afstand en bereik worden correct weergegeven.

Als je een nieuwe fiets hebt die helemaal niet is gereden, moet je deze minstens 1 of 2 kilometer rijden voordat je de SpeedBox-tuningset installeert.

De SpeedBox-afstemmingsset wordt geactiveerd door kort op de WALK-knop te drukken, die zich aan de voorkant van het bedieningspaneel bevindt. Nadat u op deze knop hebt gedrukt, wordt de huidige snelheid van 9,9 km / u ongeveer 3 seconden op het bedieningspaneel weergegeven. Dit bevestigt dat de SpeedBox-afstemmingsset is geactiveerd en de aanvullende hulp van uw elektromotor werkt nu tot een snelheid van 99 km / h.

Wanneer de WALK-knop opnieuw wordt ingedrukt, wordt de huidige snelheid van 2,5 km / u weergegeven. Dit bevestigt dat de SpeedBox-afstemmingsset is gedeactiveerd en dat alles zal werken alsof de speedbox nooit is geïnstalleerd. De aanvullende hulp van uw elektrische fiets werkt nu tot de oorspronkelijke snelheidslimiet van 25 km / h.

Houd er rekening mee dat de werking van dit soort gemodificeerde elektrische fietsen op de openbare weg in sommige landen mogelijk niet strookt met de wet. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van SpeedBox1- of SpeedBox2-producten. Elektrische fietsen uitgerust met de SpeedBox1- of SpeedBox2-producten zijn niet toegestaan ​​op de openbare weg, fietspaden en op openbare plaatsen. Elektrische fietsen uitgerust met SpeedBox1- of SpeedBox2-producten kunnen uitsluitend op privé-eigendom worden gebruikt en zijn volledig op eigen risico. Het gebruik van SpeedBox1 en / of SpeedBox2 kan de garantie van uw ebike ongeldig maken.


Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.