Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Artikelen retourneren

Bij Fietsunie bieden wij jou de mogelijkheid om het product binnen (30) kalenderdagen na aflevering aan te melden voor retourzending, Hiernaa heeft u nog eens veertien (14) kalenderdagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de retourzending, inclusief de daaraan verbonden portokosten.

Als het artikel onbeschadigd en compleet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen, storten wij binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee de aankoop ook is gedaan. 

Echter, als het artikel niet meer in oorspronkelijke staat bij ons binnenkomt, gelden andere vergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan incomplete en/of licht beschadigde retourzendingen. Dan wordt 75% van het aankoopbedrag teruggestort. Kapotte en/of ernstig beschadigde artikelen kan je niet retourneren.

100% vergoeding:
Onbeschadigd, compleet en in originele verpakking

75% vergoeding:
Incompleet en / of zonder verpakking beschadigd vies / gebruikt

 

Hoe werkt het?

Als je een product wilt retourneren, volg dan onderstaande stappen. Dan ben je verzekerd van een snelle afhandeling. Je kan het artikel ook terugbrengen naar onze winkel in Emmen.

  1. Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in en klik op verstuur. Je ontvangt dan in je mailbox het ingevulde formulier.
  2. Print dit formulier uit.
  3. Verpak het artikel goed en veilig. 
  4. Voeg het door jou uitgeprinte retourformulier en een kopie van jouw aankoopfactuur bij. 
  5. Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:


Fietsunie.nl
Wilhelminastraat 75N
7811JH Emmen
Nederland

Vervolgens verzenden we je het door jou gewenste ruilartikel (indien voorradig), of storten we het aankoopbedrag terug op het door jou opgegeven bankrekeningnummer. De 14 dagen herroepingsrecht gaan al in op het moment dat je hebt aangegeven de overeenkomst te willen ontbinden.