Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Naafmotor onderdelen nodig?

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw naafmotor van het merk Bafang of E-drive? Bij ons bent u aan het goede adres. De meest voorkomende onderdelen voor de naafmotor kunt u eenvoudig online bestellen op via onze webshop. Omdat Fietsunie een officiele Bafang dealer is weet u altijd zeker dat de onderdelen passen. Daarnaast kunt u ook onderdelen bestellen voor ons eigen merk E-drive naafmotoren. 

Snelle levering van naafmotor onderdelen uit eigen voorraad

Vrijwel alle naafmotor onderdelen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop. 

Voordelen van het bestellen bij een officiele dealer

Fietsunie is een officiele dealer van Bafang motoren en de onderdelen daarvan. Als u bij ons online besteld profiteert u altijd van de volgende voordelen.

  • De Bafang onderdelen passen altijd op Bafang naafmotoren
  • Bij elke onderdeel staat duidelijk aangegeven voor welke type Bafang product het geschikt is
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld is morgen al thuis bezorgd
  • Fietsunie is de online specialist als het gaat om elektrische fietsen en onderdelen

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.