Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Naafmotor onderdelen nodig?

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw naafmotor van het merk Bafang of E-drive? Bij ons bent u aan het goede adres. De meest voorkomende onderdelen voor de naafmotor kunt u eenvoudig online bestellen op via onze webshop. Omdat Fietsunie een officiele Bafang dealer is weet u altijd zeker dat de onderdelen passen. Daarnaast kunt u ook onderdelen bestellen voor ons eigen merk E-drive naafmotoren. 

Snelle levering van naafmotor onderdelen uit eigen voorraad

Vrijwel alle naafmotor onderdelen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.Voordelen van het bestellen bij een officiele dealer

Fietsunie is een officiele dealer van Bafang motoren en de onderdelen daarvan. Als u bij ons online besteld profiteert u altijd van de volgende voordelen.

  • De Bafang onderdelen passen altijd op Bafang naafmotoren
  • Bij elke onderdeel staat duidelijk aangegeven voor welke type Bafang product het geschikt is
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld is morgen al thuis bezorgd
  • Fietsunie is de online specialist als het gaat om elektrische fietsen en onderdelen

Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assotiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.