Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Driewieler voorzien van elektrische ondersteuning

U heeft een driewielfiets die nog technisch in orde is maar u wilt graag elektrische ondersteuning? Inruilen is geen optie want, dan krijgt u vaak slechts een fractie van de waarde terug en een nieuwe elektrische lage instap- of driewielfiets is relatief prijzig. Wat nu? Daar heeft Fietsunie een oplossing voor! Fietsunie kan uw driewielfiets voorzien van elektrische ondersteuning. Wist u dat het zelfs voordeliger is om een driewielfiets zonder elektrische ondersteuning aan te schaffen? Doordat de prijs van onze elektrische ondersteuning voordeliger is dan een origineel systeem scheelt dit aanzienlijk in uw portemonnee.  

Voordelen van een trapondersteuning voor driewielers

Het hebben van een elektrische trapondersteuning voor driewielers kent enkele aangename voordelen.

  • Ombouwsets zijn toepasbaar op vrijwel elke driewieler;
  • Altijd een specialist van Fietsunie die u kan helpen bij het monteren van de ombouwset;
  • U bepaalt zelf wat voor remsysteem u wilt gebruiken (rollerbrake, velgrem, schrijfrem of trommelrem);
  • U heeft keuze uit vier verschillende soorten accu's voor de handbike;
De ombouwsets speciaal voor driewielers, die u op Fietsunie.nl vindt, zijn compleet uitgerust met alle benodigdheden om uw normale fiets om te bouwen tot een kwalitatieve en volwaardige elektrische driewieler.


Snelle levering van driewieler ombouwsets uit voorraad

Vrijwel alle ombouwsets voor driewielfietsen zijn bij ons uit eigen voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.


Uitstekende garantie- en serviceverlening

Daarnaast geniet u bij Fietsunie.nl van de uitstekende garantie- en serviceverlening op alle producten uit ons zeer uitgebreide assortiment. Komt u liever langs bij ons in de winkel? Dat is geen probleem. Wij hebben een grote showroom van ruim 1000m2. U kunt uw bestelling tevens afhalen in onze winkel in Emmen (Drenthe), geopend van dinsdag t/m zaterdag.