Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 14 dagen niet goed, geld terug
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 14 dagen niet goed, geld terug
Bafang E-Drive USB programmeer kabel
Reviews | Review toevoegen

Bafang E-Drive USB programmeer kabel Deze USB programeerkabel zorgt ervoor dat je je bafang middenmotor of E-Drive controller kunt aansluiten met je pc. Hiermee kun je de parameters aanpassen. Wel...

Artikelnummer

87106263 

Standaard levertijd

Voor 16:00 besteld is morgen in huis

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bafang E-Drive USB programmeer kabel

Deze USB programeerkabel zorgt ervoor dat je je bafang middenmotor of E-Drive controller kunt aansluiten met je pc. Hiermee kun je de parameters aanpassen. Wel is het belangrijk om eerst de oude instellingen op de slaan.

De instellingen kun je naar eigen wens aanpassen.

Basis instructies. Als de motor uit is kun je het display los koppelen van de connector. Sluit de USB kabel aan op de connector die naar de motor gaat. Sluit de usb kabel aan op de pc. Zet de accu aan zodat de motor stroom heeft. Start het programma op controllerst.exe door op de rechtermuisknop en uitvoeren als administrator te klikken. Klik op connect en daarna op read flash en sla eerst uw huidige set-up op door links boven in de klikken op opslaan. Zorg er wel voor dat je opslaat als .el bestand. Hier kun je ook op load klikken waarmee je het standaard programma (welke op onze website staat) mee kunt inladen.

Als je het eens bent met de instellingen kun je op write flash klikken. Dan zal het programma u settings inladen in uw controller.

De kabellengte is 1 meter. 

Download Bafang E-Drive Programma Software click HIER

Windows 10 USB driver click HIER

Windows 7/8/8.1 Download USB driver click HIER

Windows XP/Server 2003/Vista/7/8/8.1 Download USB driver click HIER


LET OP! Deze kabel is enkel geschikt voor de BBS01 250watt en 350watt, BBS02 500watt en 750watt, BBSHD 750watt en 1000watt en onze E-Drive naafmotor sets.  

 

Bij het zelf programeren van uw elektrische ondersteuning kan er grote schade ontstaan aan het systeem, hierdoor komt alle aanspakelijkheid en garantie die door Fietsunie wordt verleend te vervallen.

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews