Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Elektrische fiets ombouwset

Wilt u een bestaande fiets ombouwen tot een elektrische fiets? Bekijk dan ons ruime online aanbod. De fiets die voorzien is van elektrische ondersteuning (die ook wel E-bike genoemd wordt)  geniet enorme populariteit. Een elektrische fiets wordt tegenwoordig als het ideale vervoersmiddel gezien. Men kan er namelijk makkelijk lange afstanden mee fietsen door de elektrische ondersteuning, die u overigens ook kunt uitschakelen zodat u er ook als een standaard fiets gebruik van kunt blijven maken.

De aanschaf van een Ebike kit

Overweegt u een ombouwset, dan zult u eerst goed moeten bepalen wat voor Ebike kit u wilt aanschaffen. Zoekt u er één met een voorwiel- of achterwielaandrijving of juist één met een middenmotor. Daarnaast is ook het type accu een essentiële beslissing. Heeft u de voorkeur aan een krachtige of een iets lichtere accu. Dit is afhankelijk van uw wensen.

Dit is niet het enige belangrijke vraagstuk. U moet zichzelf namelijk afvragen waar u de elektrische ondersteuning voor wilt gebruiken. Gebruikt u deze voor lange afstanden, als stadsfiets, om uw kinderen naar school te brengen of om naar de supermarkt te gaan.

Op basis van al deze specifieke wensen vindt u op Fietsunie.nl de imbouwset die bij u past! Indien u liever een persoonlijk advies gesprek wenst over welke ondersteuning het meest geschikt is voor u, dan kunt u langskomen in onze winkel. Wij staan u graag te woord.