Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verzonden Dé E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Elektrische fiets ombouwset

Wil je jouw bestaande fiets ombouwen tot een elektrische fiets? Bekijk dan ons ruime online aanbod. De fiets die voorzien is van elektrische ondersteuning (ook wel E-bike genoemd wordt) geniet enorme populariteit. Een elektrische fiets wordt tegenwoordig als het ideale vervoersmiddel gezien. Men kan er namelijk makkelijk lange afstanden mee fietsen door de elektrische ondersteuning, die je overigens ook kunt uitschakelen zodat jij er ook als een standaard fiets gebruik van kunt blijven maken.

De aanschaf van een Ebike kit

Overweeg je een ombouwset, dan zul je eerst goed moeten bepalen wat voor Ebike kit je wilt aanschaffen. Zoek je er één met een voorwiel- of achterwielaandrijving of juist één met een middenmotor. Daarnaast is ook het type accu een essentiële beslissing. Heb je de voorkeur voor een krachtige of een iets lichtere accu. Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Dit is niet het enige belangrijke vraagstuk. Je moet jezelf namelijk afvragen waar je de elektrische ondersteuning voor wilt gebruiken. Gebruik je deze voor lange afstanden, als stadsfiets, om je kinderen naar school te brengen of om naar de supermarkt te gaan?

Op basis van al deze specifieke wensen vind je op Fietsunie.nl de ombouwset die bij jou past! Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of kom lans in onze winkel. Wij helpen jou graag met het vinden van de juiste ombouwset voor jouw fiets.