Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Elektrische fiets ombouwset

Wilt u een bestaande fiets ombouwen tot een elektrische fiets? Bekijk dan ons ruime online aanbod. Wij zien ze steeds vaker fietsen in het dagelijkse straatbeeld. De fiets die voorzien is van elektrische ondersteuning, die ook wel e-bike genoemd wordt, geniet enorme populariteit. Een elektrische fiets wordt tegenwoordig als het ideale vervoersmiddel gezien. Men kan er namelijk makkelijk lange afstanden mee fietsen door de elektrische ondersteuning, die u overigens ook kunt uitschakelen zodat u er ook als een standaard fiets gebruik van kunt blijven maken.

De aanschaf van een Ebike kit

Overweegt u een ombouwset dan zult u eerst goed moeten bepalen wat voor Ebike kit u wilt aanschaffen. Zoekt u er één met een voorwiel- of achterwielaandrijving of juist één met een middenmotor. Daarnaast is ook het type accu een essentiële beslissing. Heeft u de voorkeur aan een krachtige of een iets lichtere accu. Dit is afhankelijk van uw wensen.

Dit is niet het enige belangrijke vraagstuk. U moet zichzelf namelijk afvragen waar u de elektrische ondersteuning voor wilt gebruiken. Maakt u juist lange afstanden of gebruikt u de fiets juist als stadsfiets of om uw kinderen naar school te brengen en langs de supermarkt te gaan.

Op basis van al deze specifieke wensen vindt u op Fietsunie.nl de imbouwset die bij u past! Indien u liever een persoonlijk advies gesprek wenst over welke ondersteuning het meest geschikt is voor u dan kunt u langskomen in onze winkel. Wij staan u graag te woord.