Gratis verzending vanaf €75,-
Dé ombouw specialist
6 dagen per week bereikbaar
Start met typen om te zoeken

Tandems

Tandemfietsen is een kunst op zich, dat van beide fietsers concentratie en inzet vraagt. Wat nou als een van de twee daar de kracht niet voor heeft of als jullie beiden wel wat trapondersteuning kunnen gebruiken? Dan biedt een elektrische tandem uitkomst. Nou kan je op zoek gaan en een kant-en-klare elektrische tandem kopen, maar je kunt ook je favoriete tandem elektrisch (laten) maken. Hoe? Met een ombouwset van Fietsunie. Bestel ‘m nu en ga binnenkort aan de slag, of laat het over aan een van onze ervaren monteurs.

Lees verder
Sluiten
4 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons

Je tandem elektrisch maken?

Je leest het goed: met een E-drive ombouwset van Fietsunie kun je je tandem elektrisch maken. Na de relatief eenvoudige montage heb je een tandem met middenmotor of naafmotor, compleet met display en bediening. De krachtige accu monteer je op het frame of de bagagedrager. Nu heeft je tandem trapondersteuning zoals je nog nooit hebt ervaren!

Welke e-bike kit heb ik nodig?

Wanneer je jouw tandem elektrisch wilt maken met onze E-drive ombouwset, is het belangrijk dat je de juiste set te pakken hebt. We hebben diverse ombouwsets met achterwiel-, voorwiel- en middenmotoren te koop in onze webshop. Deze zijn lang niet allemaal geschikt voor iedere tandem. We raden dan ook aan om contact op te nemen met de specificaties van jouw tandem. Wij helpen je dan de juiste set te kiezen en stemmen deze af op jouw specificaties. Ook noteren we het door jou gewenste display en andere opties. Zo heb jij straks een echte custom elektrische tandem!

De E-drive Onderwaterfiets Voorwielmotor Ombouwset

Voor één type tandem hebben we al een geheel afgestemde ombouwset klaarliggen: de Onderwaterfiets. Deze huurtandem voor mensen met kinderen van 4 - 8 jaar is een gigantische hit op de Waddeneilanden. Met de E-drive Onderwaterfiets Voorwielmotor Ombouwset maak je deze tandem elektrisch. Hiermee bied je meerwaarde t.o.v. de concurrent! De trappende ouder kan dankzij de trapondersteuning op de tandem meer genieten van de omgeving en het plezier van het kind of de kinderen voorop. “Hier te huur: elektrische Onderwaterfiets, dé tandem voor gezinnen met jonge kinderen!”

Alles over onze E-drive ombouwsets

Wellicht is het concept van een bestaande tandem elektrisch maken nieuw voor je, of wil je er graag alles over weten voordat je tot de aanschaf overgaat. Voor het overzicht hebben we een pagina gemaakt met alle info en veelgestelde vragen over onze E-drive ombouwsets. Hier vind je info over o.a. de installatie van de kit, de actieradius, de garantie, diefstalpreventie en meer.

Laat je tandem elektrisch maken door Fietsunie

Laat je liever je tandem elektrisch maken dan zelf aan de slag te gaan? Kom dan naar onze E-bike store in Emmen. Bel of mail ons om een afspraak te maken, de contactgegevens vind je onderaan deze site. Wij leggen dan alvast de juiste ombouwset klaar en stemmen deze af op jouw tandem en wensen. Vervolgens gaat de monteur in onze moderne werkplaats aan de slag. Niet lang daarna fiets je naar huis op je elektrische tandem!