Start met typen om te zoeken

Tenways

Tenways is een innovatiek fietsmerk dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige e-bikes. Moderne technologie, elegante designs en een fantastisch rijcomfort kenmerken de elektrische fietsen van Tenways. Daarnaast zijn de e-bikes enorm betaalbaar, waardoor deze voor een grote doelgroep bereikbaar zijn.

Lees verder
Sluiten
11 resultaten
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Fietsunie

Heb je een vraag over een product?

Welke fiets past het allerbeste bij jou? Vraag het ons gerust!
Vraag het ons
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!
Voor 16:00 besteld,
Vandaag verzonden
Onze klantenservice staat
6 dagen in de week klaar
Alle fietsen met volle accu
Rijklaar geleverd
Wij maken jouw eigen
fiets elektrisch!
Tenways | Fietstas
Niet op voorraad

Innovatie en Technologie

Tenways heeft zichzelf gepositioneerd als een pionier in de e-bike industrie door geavanceerde technologieën te integreren in hun producten. De elektrische fietsen van Tenways zijn uitgerust met krachtige motoren en duurzame batterijen die zorgen voor een lange actieradius en een soepele, stille rit. Daarnaast maakt het merk gebruik van slimme sensoren en connectiviteit om de rijervaring te optimaliseren en gebruikers real-time feedback te geven over hun rit.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Een van de kernwaarden van Tenways is duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om fietsen te produceren die niet alleen langdurig meegaan, maar ook een minimale impact hebben op het milieu. Dit komt tot uiting in hun productieprocessen, de keuze van materialen en de energie-efficiënte technologieën die in hun fietsen worden gebruikt. Tenways moedigt ook actief de overstap van auto's naar fietsen aan om de CO2-uitstoot te verminderen en bij te dragen aan schonere steden.

Het design van Tenways e-bikes

Het design van Tenways e-bikes is strak, modern en functioneel. Elke fiets is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, zodat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uiterst comfortabel en gebruiksvriendelijk. De ergonomische ontwerpen zorgen ervoor dat rijders lange afstanden kunnen afleggen zonder vermoeidheid, terwijl slimme functies zoals verstelbare zadelhoogtes en intuïtieve bedieningselementen de gebruikservaring verder verbeteren.

Gebruiksgemak

Tenways begrijpt dat gebruiksgemak essentieel is voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Daarom zijn hun fietsen lichtgewicht, eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Veel modellen zijn voorzien van uitneembare batterijen die gemakkelijk kunnen worden opgeladen, en een robuust frame dat bestand is tegen de uitdagingen van het stadsverkeer. Bovendien biedt Tenways uitgebreide klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat elke klant een probleemloze ervaring heeft.

Gemeenschap en Impact

Tenways hecht veel waarde aan de gemeenschap van rijders en de bredere impact die ze kunnen hebben op de maatschappij. Door de focus op het bevorderen van fietsen als een levensstijlkeuze, draagt Tenways bij aan gezondere en meer duurzame steden. Het merk organiseert regelmatig evenementen, ritten en campagnes om de fietscommunity te versterken en meer mensen te inspireren om de voordelen van elektrisch fietsen te ontdekken.

Tenways, meer dan een e-bike merk

Tenways is meer dan alleen een e-bike merk; het is een beweging richting een duurzamere en gezondere toekomst. Met hun innovatieve technologie, esthetisch verantwoorde ontwerpen en sterke focus op duurzaamheid, biedt Tenways een aantrekkelijk alternatief voor traditionele vervoersmiddelen. Of je nu een dagelijkse forens bent, een recreatieve fietser, of iemand die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen, Tenways heeft een elektrische fiets die aan je behoeften voldoet en je rit transformeert in een plezierige ervaring.