Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Kies jouw motor

Je hebt een elektrische fiets met een Bosch middenmotor en wilt deze opvoeren? Tof! Wij snappen ook dat je dit voor allemaal abracadabra is. Geen stress! Wij hebben daarom een keuzehulp gemaakt voor alle Bosch middenmotoren. Klik op de motor die jij hebt, zit vervolgens jouw display er tussen dan en krijg de juiste tuning mogelijkheden voor jouw e-bike te zien.

Het kan zijn dat de fietsfabrikant een extra plaatje/bescherming over de motor heeft geplaatst. Kun je het moeilijk zien of wil je zekerheid? Google je fiets of controleer dit bij de fabrikant van de fiets op hun website. Ga naar hun website en zoek je fiets/model op, (bijv. je hebt een Batavus, ga naar de Batavus website, zoek je fiets/model op en bekijk de specificaties). In de specificaties staat altijd de gebruikte motor.


Ben je de keuzehulp doorgekomen en zie je de bijbehorende producten? Wij snappen dat het opvoeren van je elektrische fiets nogal spannend klinkt dus neem rustig de tijd. Qua tuning zijn er verschillende mogelijkheden, denk aan Speedbox, badassBox en Volspeed. Op de productpagina van Speedbox, badassBox en Volspeed vind je genoeg informatie, afbeeldingen, handleidingen en video's om de juiste keuze te maken die bij jou past. Welke van de drie je ook neemt, jij gaat straks sneller dan de rest!

Performance Line CX 

Deze Bosch motoren komen uit de Performance CX lijn. Gesorteerd van oud naar nieuw. Klik op de motor die jij hebt en je komt bij een bijpassende tuning oplossing! 

  Staat jouw Bosch motor van de Performance Line CX hier niet tussen? Stuur dan een foto van jouw motor, e-bike en informatie naar onze klantenservice. 
                 
 
         

   Ziet je motor er zo uit? Klik op de afbeelding om verder te gaan.
 

   Performance Line  
 
Deze Bosch motoren komen uit de Performance lijn. Gesorteerd van oud naar nieuw. Klik op de motor die jij hebt en je komt bij een bijpassende tuning oplossing!
 
  Staat jouw Bosch motor van de Performance Line hier niet tussen? Stuur dan een foto van jouw motor, e-bike en informatie naar onze klantenservice.
 

     
 
   

Active Line (Plus) 

Deze Bosch motoren komen uit de Active Line (Plus) lijn. Gesorteerd van oud naar nieuw. Klik op de motor die jij hebt en je komt bij een bijpassende tuning oplossing! 

  Staat jouw Bosch motor van de Active Line (Plus) hier niet tussen? Stuur dan een foto van jouw motor, e-bike en informatie naar onze klantenservice.
  

        
 


Laatst bekeken producten

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies