Start met typen om te zoeken

De werkplaats van Fietsunie

Is jouw fiets kapot, heb je een lekke band of is er een ander klein probleem? Dan is het handig als dit zo spoedig mogelijk verholpen wordt, zodat jij weer heerlijk kunt fietsen. Wij helpen je daarbij graag! Onze werkplaats bestaat uit vier onderdelen, namelijk onderhoud, reparatie, nieuwe fietsen en de ombouw naar elektrisch. Wij verzorgen de reparatie en het onderhoud aan alle soorten fietsen die er maar zijn, ongeacht het merk. Kom dus gerust eens langs met je tweewiel fiets, driewiel fiets, vierwiel fiets, aangepaste fiets of elektrische fiets. Wij weten overal wel raad mee!

Reparatie en onderhoud

Onze werkplaats groeit! Er zijn inmiddels al honderden fietsen omgebouwd naar elektrisch, maar je kunt natuurlijk ook voor reparatie en onderhoud bij ons terecht. In onze moderne werkplaats maken wij alleen gebruik van de beste gereedschappen. Hiermee kunnen wij binnen no-time jouw fiets weer helemaal de oude maken of als nieuw maken.

Reparatie elektrische fietsen

Reparatie en onderhoud wordt dus verricht aan alle soorten fietsen, maar hierbij mogen ook de elektrische fietsen niet vergeten worden. Wij zijn hierin ook gespecialiseerd en daarom heten wij jou graag welkom in onze werkplaats in onze E-bike store, zodat wij aan jouw elektrische fiets kunnen sleutelen. Ook jouw huidige fiets kunnen wij ombouwen naar een elektrische fiets. Dit betekent dat jij jouw huidige fiets niet weg hoeft te doen.

Bosch: erkend servicepartner

Wij vinden het leuk om te vertellen dat Bosch onze erkende servicepartner is. Bosch E-bike Systems levert namelijk hoogwaardige aandrijvingssystemen voor E-bikes een biedt innovatieve oplossingen voor de fietsmobiliteit. De E-bikes met Bosch aandrijving zijn dus van hoogwaardige kwaliteit.

Bafang: erkend servicepartner

Fietsunie is sinds jaar en dag erkend Bafang partner. Bafang is één van de grootste leveranciers van E-bike systemen, met een scherpe prijs/kwaliteits-verhouding. 
Bafang heel een enorm breed gamma aan onderdelen en heeft altijd een passende oplossing. 

Shimano: erkend servicepartner

Shimano is met zijn vele middenmotoren een bekende speler, die hoogwaardige componenten leveren. De motoren staan bekend als sportief en krachtig. Dat is ook niet zo gek, de ontwikkeling is begonnen in de mountainbike-wereld. 

Meer weten over onze werkplaats?

Heb je vragen over onze reparatie en onderhoudsservice? Fietsunie helpt je graag weer op weg! Kom dus gerust eens langs bij onze E-bike store en werkplaats in Emmen en wij zorgen ervoor dat jij weer kunt fietsen. Heb jij dus een E-bike, een driewieler of een andere soort fiets? Het maakt allemaal niet uit want wij maken geen onderscheid in de reparaties. Je fiets laten repareren is dus nog nooit zo makkelijk geweest bij Fietsunie! Voor vragen verwijzen wij je graag naar onze fietsspecialisten. Bel ons even op of stuur een mail en wij vertellen je meer over alle mogelijkheden wat betreft de reparatie of onderhoud van jouw fiets. Wil je direct een afspraak inplannen voor onderhoud of een reparatie aan jouw fiets? Dat kan gemakkelijk in de onze online reparatieplanner.