Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Bafang motor & E-drive motoren

Op zoek naar een Bafang motor voor uw elektrische fiets of een motor van ons eigen merk E-drive? Fietsunie is leverancier van het grote merk Bafang en daarnaast hebben wij onze eigen fluisterstille elektrische fiets motoren ontwikkeld onder het merk E-drive. Beide merken motoren kunt bij ons online bestellen en kiezen uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor. Zowel de Bafang motor als onze eigen E-drive motoren staan garant voor de meest prettige ervaring als het gaat om elektrisch fietsen.

Bafang middenmotor en andere uitvoeringen

U heeft de keuze uit verschillende type Bafang motoren, zoals voorwiel motoren, middenmotoren en achterwiel motoren. Klik op één van onderstaande typen motoren om meer te lezen over de mogelijkheden en veschillende uitvoeringen. Heeft u behoefte aan advies of heeft u vragen over een bepaalde Bafang motor? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de beste keuze kunt maken.

E-drive als alternatief voor een Bafang motor

Fietsunie heeft met alle expertise op gebied van elektrische fiets motoren een eigen fluisterstille motor op de markt gebracht, de E-drive motor. Deze motoren kenmerken zich, net als bij een Bafang motor,  door comfortabel rijplezier. Tevens zijn de E-drive motoren net zo universeel als de Bafang motoren en passen dus vrijwel op elke fiets.Bafang motoren uit voorraad leverbaar

Vrijwel alle Bafang motoren en E-drive motoren voor elektrische fietsen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u de eerst volgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits u op werkdagen voor 16.00 uw bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Motoren veilig online bestellen en thuis bezorgd

Voor de bezorging van al onze producten maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Omdat wij goede afspraken hebben kunnen maken zijn de bezorgtarieven erg gunstig geprijsd voor u als klant.

Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Alle gegevens die u invult worden versleuteld gecommuniceerd.

Vragen over onze motoren en mogelijkheden?

Heeft u vragen en/of opmerkingen over motoren voor uw elektrische fiets of weet u niet welke motor het beste op uw elektrische fiets past? Wij helpen u graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Doorgaans heeft u binnen 2 werkdagen al een reactie van ons terug.