Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Bafang motoren & E-drive motoren

Op zoek naar een Bafang motor voor jouw elektrische fiets of een motor van ons eigen merk E-drive? Fietsunie is leverancier van het grote merk Bafang en daarnaast hebben wij onze eigen fluisterstille elektrische fiets motoren ontwikkeld onder het merk E-drive. Beide merken motoren kun je bij ons online bestellen en kiezen uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor. Zowel de Bafang motor als onze eigen E-drive motoren staan garant voor de meest prettige ervaring als het gaat om elektrisch fietsen.

Bafang middenmotor en andere uitvoeringen

Je hebt de keuze uit verschillende type Bafang motoren, zoals voorwiel motoren, middenmotoren en achterwiel motoren. Klik op één van onderstaande typen motoren om meer te lezen over de mogelijkheden en veschillende uitvoeringen. Heb je behoefte aan advies of heb je vragen over een bepaalde Bafang motor? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je de beste keuze kunt maken.

E-drive als alternatief voor een Bafang motor

Fietsunie heeft met alle expertise op gebied van elektrische fiets motoren een eigen fluisterstille motor op de markt gebracht, de E-drive motor. Deze motoren kenmerken zich, net als bij een Bafang motor,  door comfortabel rijplezier. Tevens zijn de E-drive motoren net zo universeel als de Bafang motoren en passen dus vrijwel op elke fiets.Bafang motoren uit voorraad leverbaar

Vrijwel alle Bafang motoren en E-drive motoren voor elektrische fietsen zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat je de eerstvolgende dag (zondag uitgezonderd) de producten al in huis kunt hebben, mits je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling hebt geplaatst op onze webshop.

Motoren veilig online bestellen en thuisbezorgd

Voor de bezorging van al onze producten maken wij gebruiken van de vertrouwde PostNL bezorgdienst. Omdat wij goede afspraken hebben kunnen maken zijn de bezorgtarieven erg gunstig geprijsd voor jou als klant.

Veilig online shoppen op Fietsunie.nl vinden wij erg belangrijk. Daarom is onze webshop beveiligd met een SSL verbinding. Je kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van je browser. Alle gegevens die je invult worden versleuteld gecommuniceerd.

Vragen over onze motoren en mogelijkheden?

Heb je vragen en/of opmerkingen over motoren voor jouw elektrische fiets of weet je niet welke motor het beste op jouw elektrische fiets past? Wij helpen je graag. Maak gebruik van ons contactformulier om direct 24/7 contact met ons op te nemen. Doorgaans heb je binnen 2 werkdagen al een reactie van ons terug.