Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Het zijn de MAGAZIJN OPRUIMWEKEN bij Fietsunie! 25% korting op e-bike accessoires en nog veel meer!

Elektrische fiets met een middenmotor

Ben je op zoek naar een elektrische fiets met een middenmotor of wil je jouw eigen fiets ombouwen met een complete ombouwset? Elektrisch fietsen wordt steeds populairder onder alle doelgroepen. Er werd "vroeger" vaak gedacht dat elektrisch fietsen vooral bedoeld was voor oudere of luie mensen, maar dit is natuurlijk compleet verkeerd gedacht. We zien juist een enorme afname van elektrische fietsen onder jongeren. Deze moeten vaak lange afstanden naar school fietsen en dan is een duwtje in de rug door middel van trapondersteuning erg fijn. Of wat dacht je van jonge moeders die dagelijks met kleine kinderen op de fiets zitten? Ook zij profiteren graag van een comfortabele trapondersteuning. Elektrisch fietsen betekent niet dat je zelf niets meer hoeft te doen, want als jij niet trapt dan doet de fiets ook niets. Je blijft gewoon zelf fietsen, maar de middenmotor ondersteund de snelheid middels een rotatie-, en/of trapkrachtsensor. Hierdoor fiets je veel gemakkelijker langere afstanden. Ook fiets je met minder moeite tegen de wind in.

Eigen merk elektrische fiets ombouwsets (E-Drive)

Er zijn ontzettend veel elektrische fiets middenmotoren en ombouwsets te vinden op het internet met uiteenlopende prijzen. Je vindt verschillende bekende en onbekende merken. De ene ombouwset met middenmotor kan soms wel honderden euro’s duurder zijn dan de andere. Fietsunie heeft haar eigen merk E-Drive ombouwsets ontwikkeld, waardoor we altijd invloed kunnen uitoefenen op de prijs en de kwaliteit. Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals Bafang. E-Drive ombouwsets zijn veelal universeel, waardoor we bijna iedere fiets kunnen ombouwen naar een elektrische fiets. Naast de ombouwsets met een middenmotor bieden we ook ombouwsets met een voorwielmotor en een achterwielmotor aan.

Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Fietsunie en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Privacy Statement: Privacy Statement
Accepteer geselecteerde cookies