Op werkdagen voor 4u besteld, zelfde dag verzonden De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen

Elektrische fiets middenmotor

Bent u op zoek naar een elektrische fiets middenmotor of ombouwset? Deze manier van elektrisch fietsen wordt steeds populairder. Een elektrische fiets betekent niet dat u zelf niets meer hoeft te doen. Uiteraard blijft u zelf ook fietsen, maar de middenmotor ondersteund de snelheid middels een rotatie-, of trapkrachtsensor. Hierdoor fietst u veel gemakkelijker langere afstanden of bijvoorbeeld tegen de wind in.

Eigen merk elektrische fiets ombouwsets (E-Drive)

Er zijn ontzettend veel elektrische fiets middenmotoren en ombouwsets te vinden op het internet met uiteenlopende prijzen en van verschillende bekende en onbekende merken. De één kan soms wel honderden euro’s duurder zijn dan de andere. Fietsunie heeft haar eigen merk ombouwsets ontwikkelt en werken hiermee altijd met topkwaliteit partners zoals de elektrische fiets middenmotor van Bafang. Het eigen universele merk heet E-Drive en maakt heel eenvoudig van elke fiets een elektrische fiets. Naast de ombouwsets met een middenmotor hebben we ook ombouwsets met een voorwielmotor en een achterwielmotor.