Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verzonden Dé E-bike specialist van de Benelux Binnen NL gratis verzending vanaf €50,-
0
Winkelwagen

Elektrische fiets kopen

Wilt u een elektrische fiets kopen? Bekijk dan ons ruime online aanbod. Wij zien steeds vaker fietsen in het dagelijkse straatbeeld. De elektrische fiets, die ook wel E-bike genoemd wordt, geniet enorme populariteit. De elektrische fiets wordt tegenwoordig als het ideale vervoersmiddel gezien. Men kan er namelijk makkelijk lange afstanden mee fietsen door de elektrische ondersteuning, die u overigens ook kunt uitschakelen zodat u er ook als een standaard fiets gebruik van kunt blijven maken.

De aanschaf van een elektrische fiets

Overweegt u een elektrische fiets te kopen dan zult u eerst goed moeten bepalen wat voor elektrische fiets u wilt aanschaffen. Zoekt u er één met een voorwiel- of achterwielaandrijving of juist één met een middenmotor. Daarnaast is ook het type accu een essentiële beslissing. Heeft u de voorkeur aan een krachtige of een iets lichtere accu.

Dit is niet het enige belangrijke vraagstuk. U moet zichzelf namelijk afvragen waar u de elektrische fiets voor wilt gebruiken. Maakt u juist lange afstanden of gebruikt u de fiets juist als stadsfiets of om uw kinderen naar school te brengen en langs de supermarkt te gaan.

Op basis van al deze specifieke wensen vindt u op Fietsunie.nl de elektrische fiets die bij u past! Indien u liever een persoonlijk advies gesprek wenst over welke fiets het meest geschikt is voor u,  dan kunt u langskomen in onze winkel in Emmen.