Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De specialist om uw eigen fiets elektrisch te maken 30 dagen niet goed, geld terug

Elektrische fiets kopen

Wilt u een elektrische fiets kopen? Bekijk dan ons ruime online aanbod. Wij zien ze steeds vaker fietsen in het dagelijkse straatbeeld. De elektrische fiets, die ook wel e-bike genoemd wordt, geniet enorme populariteit. De elektrische fiets wordt tegenwoordig als het ideale vervoersmiddel gezien. Men kan er namelijk makkelijk lange afstanden mee fietsen door de elektrische ondersteuning, die u overigens ook kunt uitschakelen zodat u er ook als een standaard fiets gebruik van kunt blijven maken.

De aanschaf van een elektrische fiets

Overweegt u een elektrische fiets te kopen dan zult u eerst goed moeten bepalen wat voor elektrische fiets u wilt aanschaffen. Zoekt u er één met een voorwiel- of achterwielaandrijving of juist één met een middenmotor. Daarnaast is ook het type accu een essentiële beslissing. Heeft u de voorkeur aan een krachtige of een iets lichtere accu.

Dit is niet het enige belangrijke vraagstuk. U moet zichzelf namelijk afvragen waar u de elektrische fiets voor wilt gebruiken. Maakt u juist lange afstanden of gebruikt u de fiets juist als stadsfiets of om uw kinderen naar school te brengen en langs de supermarkt te gaan.

Op basis van al deze specifieke wensen vindt u op Fietsunie.nl de elektrische fiets die bij u past! Indien u liever een persoonlijk advies gesprek wenst over welke fiets het meest geschikt is voor u dan kunt u langskomen in onze showroom.

Van elektrisch fietsen word je zeker niet lui!

Het wordt nog weleens geroepen: elektrisch fietsen is voor luie mensen. Maar het tegendeel is waar! Wist u namelijk dat mensen met een elektrische fiets steeds vaker de auto laten staan omdat ze op de fiets vaak sneller in de stad of bij de supermarkt zijn. U hoeft niet meer rond te rijden om een parkeerplaats te zoeken. U heeft nooit last van files en u draagt ook nog eens positief bij aan een beter milieu.

Staat er een stevige wind? Dan pakt de “gewone” fietser al liever de auto of het openbaar vervoer, maar met een elektrische fiets in de schuur maak je gebruik van de extra trapondersteuning en gaat het u voor de wind!
 

Is het nou een elektrische fiets of een e-bike?

De termen elektrische fiets en e-bike zijn eigenlijk synoniemen van elkaar. Vooral de jongeren gebruiken de term e-bike, welke tevens op verschillende manier wordt geschreven, omdat dit meer modern klinkt. Er gaan zelfs verhalen rond waarbij wordt beweerd dat een e-bike hogere snelheden kan behalen dan een elektrische fiets. Maar feitelijk is een e-bike hetzelfde als elektrische fiets. De e staat namelijk voor het Engelse woord electric.

Online een elektrische fiets kopen

Photo
Online is het eenvoudig om een aanbieder te vinden waar u een elektrische fiets kunt kopen. Maar er zijn zoveel aanbieders dat u eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe kunt u dan toch een betrouwbare partij vinden? Ten eerste is het belangrijk dat er persoonlijk contact of advies mogelijk is om uw wensen te bespreken. Daarnaast is het verstandig om te kijken of de online aanbieder is aangesloten bij een onafhankelijk beoordelingsbedrijf, zoals de Fietsunie.nl is aangesloten bij Webwinkel Keur.

Aanbieders worden beoordeeld door klanten die ervaring hebben met het bedrijf. Dit kan zijn door middel van een aankoop of een andere online ervaring. Er worden cijfers gegeven op de verzendtijd, het assortiment, bestelproces en de klantenservice. Met name dit laatste punt is van essentieel belang. Gelukkig hebben wij al deze aspecten bij Fietsunie.nl goed voor elkaar en scoren wij uitstekend met een 9.0 over meer dan 300 klantbeoordelingen. U hebt de mogelijkheid om alle beoordelingen te lezen omdat deze openbaar gepubliceerd worden door Webwinkel Keur. Dus overweegt u online een elektrische fiets te kopen? Dan is Fietsunie.nl zeker de geschikte en betrouwbare partij.

Ook losse onderdelen verkrijgbaar voor elektrische fietsen

Heeft u al een elektrische fiets en bent u op zoek naar specifieke losse onderdelen? Fietsunie.nl heeft een groot online assortiment onderdelen voor bijna elk type en merk elektrische fiets. U vindt bij ons volledig nieuwe ombouwsets die u zelf op uw bestaande fiets kunt monteren, maar ook bieden wij opladers (met verschillende voltages), accu’s en specifieke onderdelen zoals een trapsensor, gashendels, verlichting, banden, controller kits en bevestigingsmateriaal.

Alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen wij de volgende werkdag al leveren. Mocht er onverhoopt een onderdeel niet op voorraad zijn of als u iets niet kunt vinden, laat het ons dan weten en wij zoeken naar een passende oplossing.

Daarom kiest u Fietsunie.nl voor het kopen van een elektrische fiets

  • Op werkdagen voor 16u00 besteld is morgen in huis;
  • Wij bieden tevens een montageservice aan;
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Bij Fietsunie.nl werken alleen specialisten op gebied van elektrische fietsen;
  • Wij scoren gemiddeld een 9.0 uit meer dan 300 klantbeoordelingen;
  • Eenvoudig online bestelproces met beveiligde betaalmethoden en dataverwerking;
  • Ook een uitgebreid online aanbod losse onderdelen voor uw elektrische fiets;